Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δυνατός Παναθηναϊκός με Γιαννακόπουλο, ακόμα δεν είδαμε τίποτα» - Εντολή-φωτιά στους οργανωμένους!
| 2018-03-19 15:20:00

«Δυνατός Παναθηναϊκός με Γιαννακόπουλο, ακόμα δεν είδαμε τίποτα» - Εντολή-φωτιά στους οργανωμένους!

του Γιώργου Κτενά
«Δυνατός Παναθηναϊκός με Γιαννακόπουλο, ακόμα δεν είδαμε τίποτα» - Εντολή-φωτιά στους οργανωμένους!

Ο μεγάλος Αριστείδης Καμάρας για την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αδιαφορεί για τον Παναθηναϊκό και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και η παρουσία του αποτελεί διαβεβαίωση για το σοβαρό των προθέσεων που αφορά την επόμενη μέρα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Αριστείδης Καμάρας.

Ο παλαίμαχος άσος και επιφανής νομικός, αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία της κυβέρνησης για να προχωρήσει το θέμα, κάτι που δείχνει τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος, ενώ κάλεσε τους οργανωμένους να απομακρύνουν από την κερκίδα στοιχεία που σπέρνουν κακή ποιότητα στην ομάδα. 

«Αν ανατρέξουμε πίσω, μετά την πρώτη επαφή που είχαν προς αυτή την κατεύθυνση Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος και όσα είχαν ακολουθήσει τότε, με εκατέρωθεν δηλώσεις κ.λπ., είχα πει ότι το θέμα Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό δεν είχε κλείσει. Απλώς χρειαζόταν να περιμένουμε. Διαβάζοντας, τώρα, όσα έχουν γίνει με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Δημήτρη, δικαιώθηκε η πρόβλεψή μου. Δεν αδιαφορεί ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η οικογένειά του», σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ο Παναθηναϊκός διέρχεται μια πολύ σοβαρή κρίση και είναι σε μεταβατικό στάδιο. Θα φέρει άλλα πράγματα αυτό το στάδιο για τον Παναθηναϊκό στο μέλλον. Ναι μεν ο σύλλογος περνάει από σοβαρή κρίση, αλλά θεωρώ ότι θα βγει πιο δυνατός. Η περίπτωση του Δημήτρη δεν είναι για να δημιουργήσει εντυπώσεις, καθώς δεδομένα υπάρχει μια πολύ σοβαρή πρόθεση η οποία παίρνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσο περνάει ο καιρός. Διάβασα με χαρά ότι θα γίνουν επαφές και με την κυβέρνηση, θα έχει αποφασιστικό ρόλο σε αυτό το πλάνο η κυβέρνηση. Κι αυτό δείχνει το πόσο σημαντικό είναι το εγχείρημα».

Πώς βλέπετε το μέλλον του Παναθηναϊκού με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλάνο;

«Είναι σημαντικό ότι εδώ δεν φαίνεται να έχουμε απλές συζητήσεις, δεν πρόκειται για φωτοβολίδα. Αυτό που πείθει είναι ότι υπάρχουν πρόσωπα γνωστά και σοβαρά, δεν υπάρχει ασάφεια και ανωνυμία. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όμιλοι, προτάσεις, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην πρώτη επαφή και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλά. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι να προχωρήσει το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα».

«Αυτούς να διώξουν από την ομάδα»

Πώς σχολιάζετε όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, με τις προσφυγές κ.λπ.; Ακόμα και τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για Β΄ Εθνική;

«Με όσα βλέπω, γνωρίζω και πιστεύω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει περίπτωση να υποστεί τέτοια ζημιά. Έχω τη βεβαιότητα ότι όλα θα καλυφθούν, απλώς υπάρχουν θέματα τακτικής και διαπραγματεύσεων. Θα τακτοποιηθούν, δεν θα χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να κλυδωνίζεται, να έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά μου θυμίζει το έμβλημα της πόλης του Παρισιού, ένα σκάφος, που το συνοδεύει η λατινική φράση "κλυδωνίζεται αλλά δεν βυθίζεται". Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός και το 2012 μετά από την εποχή της πολυμετοχικότητας όδευε για διοίκηση Πρωτοδικείου, πρωτοφανές για την ΠΑΕ, αλλά τελικά είχε βρεθεί λύση. Πιστεύω ότι μας περιμένουν άλλες μέρες, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αλλά ξέρετε τι με στεναχωρεί; Το επίπεδο των οπαδών του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ψηλά. Με ενοχλούν οι βωμολοχίες στο γήπεδο, οι ύβρεις στα συνθήματα, το υβρεολόγιο κατά των αντιπάλων, τα ριπαρά συνθήματα, δεν είναι αντάξια της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Να το φροντίσουν οι οργανωμένοι αυτό, να απομακρύνουν τα στοιχεία που σπέρνουν κακή ποιότητα. Ο Παναθηναϊκός κόσμος είναι άλλος κόσμος, δεν έχει σχέση με τέτοιες καταστάσεις». 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags