Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάρτηση με μεγάλο νόημα από Σαββίδη - Ανέβασε βίντεο με τον πατέρα του: «Δεν φεύγουμε...»!
| 2018-03-19 15:38:00

Ανάρτηση με μεγάλο νόημα από Σαββίδη - Ανέβασε βίντεο με τον πατέρα του: «Δεν φεύγουμε...»!

Sportdog Team
Ανάρτηση με μεγάλο νόημα από Σαββίδη - Ανέβασε βίντεο με τον πατέρα του: «Δεν φεύγουμε...»!

Συνεχίζει τα ποσταρίσματα ο Γιώργος Σαββίδης...

Ακόμα μία ανάρτηση με νόημα έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την φημολογία που ακούστηκε και ήθελε την οικογένεια Σαββίδη να φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο με κάτι δηλώσεις του πατέρα του, Ιβάν και το συνόδευσε με το εξής σχόλιο: "Όταν μου λένε ότι είμαι Ρωσοπόντιος, μοιάζουν σα να ανακάλυψαν νέο πλανήτη. Και κάτι άλλο... Δεν φεύγουμε, ΠΑΟΚ ολέ, ΠΑΟΚ ολέ".

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται και να δηλώσει κατηγορηματικά ότι η οικογένειά του θα παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δείτε το ποστάρισμα: 

 
 

A post shared by @georgiss.s on

 

 

 

Επίσης, ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρθηκε σε τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, που θεωρούσε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. «Και φυσικά μπορεί να το πάρει και δεν χρειάζεται να παίζει κιόλας... Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές: Ρολό χαρτί τώρα, δεν άναψαν όλα τα φώτα του πυλώνα την επόμενη φορά. Κάτι θα βρεθεί! Επιστήμονες άλλωστε», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags