19/03/18 - 16:40

«Έσκασε» νέα βόμβα με -3 στον Παναθηναϊκό - Από ποιον είναι, πώς μπορεί να την γλιτώσει

Νέοι, μεγάλοι, μπελάδες για το Τριφύλλι.

Sportdog Team
«Έσκασε» νέα βόμβα με -3 στον Παναθηναϊκό - Από ποιον είναι, πώς μπορεί να την γλιτώσει
3.326views 0shares

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό!

Οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από την ΕΠΟ, λόγω των οφειλών τους προς τον Γενς Βέμερ και πλέον... τρέχουν και δεν φτάνουν.

Στο Τριφύλλι έχουν οκτώ μέρες (3+5) προθεσμία να βρουν λύση και να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Συγκεκριμένα τρεις μέρες από τη στιγμή που θα κοινοποιηθεί η απόφαση στην ομάδα, και πέντε για να τους πάρει πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ