Facebook Pixel Sportdog.gr | Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟ με Δημήτρη – Αλαφούζο και σωτηρία – Όνομα έκπληξη για αντι-Ουζουνίδης!
| 2018-03-19 20:32:00

Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟ με Δημήτρη – Αλαφούζο και σωτηρία – Όνομα έκπληξη για αντι-Ουζουνίδης!

του Νίκου Στεργίου
Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟ με Δημήτρη – Αλαφούζο και σωτηρία – Όνομα έκπληξη για αντι-Ουζουνίδης!

Ποιον Έλληνα κόουτς... βλέπουν για τον πράσινο πάγκο;

Πολύ ρευστά είναι πλέον τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου και το ενδιαφέρον των νέων επενδυτών και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πέφτουν βροχή. Παράλληλα, σφίγγει η θηλιά στο σύλλογο, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με τα οικονομικά προβλήματα.

Μόλις το μεσημέρι της Δευτέρας έσκασε το νέο -3 από την υπόθεση Βέμερ, ενώ είναι γνωστό πως θα υπάρξει και συνέχεια με νέες καμπάνες, καθώς ήδη υπάρχει αίτημα για απαγόρευση μεταγραφών στην πράσινη ΠΑΕ. Την ίδια ώρα όμως, που η μία άσχημη είδηση διαδέχεται το άλλη στο πράσινο ρεπορτάζ, βγαίνουν και ειδήσεις πως η σωτηρία είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Οι αντικρουόμενες πληροφορίες δείχνουν ξεκάθαρα την αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και την ανάγκη να βιαστούν όλοι να βρεθεί άμεσα μία λύση, ώστε να περάσει ο σύλλογος στην επόμενη μέρα. Η κατάσταση είναι ζόρικη και δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό και γι' αυτό Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος, Κυβέρνηση και Επενδυτές, θα πρέπει να… τρέξουν τις εξελίξεις!


Όνομα έκπληξη για αντι-Μαρίνος!

Το… μπάχαλο στο πράσινο ρεπορτάζ δεν περιορίζεται μόνο στην επόμενη ημέρα και στις κινήσεις-επαφές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά αφορά και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα λοιπόν με τις όποιες διεργασίες γίνονται για την αλλαγή ιδιοκτησίας, στο Τριφύλλι ψάχνονται και για τον προπονητή που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο Sportdog.gr, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πλέον λίγες.

Το όνομα λοιπόν που έχει εμφανιστεί στην επικαιρότητα, είναι αυτό του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μετά το περσινό θαύμα με τον Ηρακλή, κάνει και φέτος φοβερή δουλειά με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας κόουτς λοιπόν, αρέσει πολύ στους Πράσινους και θα τον ήθελαν ως διάδοχο του Ουζουνίδη, αλλά η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει, όποια και αν είναι η επόμενη ημέρα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας, ο Παντελίδης δεν δείχνει πρόθυμος να έρθει στον Παναθηναϊκό καθώς φοβάται για το μπάτζετ που θα έχει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ενώ εάν η ΠΑΕ περάσει στα χέρια του Γιαννακόπουλου, το όνομα του τεχνικού που θα επιλεγεί θα κάνει μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags