Facebook Pixel Sportdog.gr | «Θα γίνει ό,τι λένε οι αποφάσεις – Καμία εμπιστοσύνη, να πληρώσει ο Παναθηναϊκός»
| 2018-03-19 20:03:00

«Θα γίνει ό,τι λένε οι αποφάσεις – Καμία εμπιστοσύνη, να πληρώσει ο Παναθηναϊκός»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Θα γίνει ό,τι λένε οι αποφάσεις – Καμία εμπιστοσύνη, να πληρώσει ο Παναθηναϊκός»

Τοποθέτηση από τον δικηγόρο του Βέμερ στο sportdog.

Η είδηση της απόφασης του Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σίγουρα δεν έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί η υπόθεση του Γιανς Βέμερ έγινε σίριαλ με πολλά επεισόδια, λόγω των συνεχόμενων αναβολών, αλλά την προηγούμεν εβδομάδα η νέα αίτηση του Τριφυλλιου για αναβολή έπεσε στο κενό. Έτσι, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, το πρωί της Δευτέρας, οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών για τις οφειλές προς τον Γερμανό και πλέον... τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο οχτώ ημερών για να βρει λύση που δεν είναι άλλη από την αποπληρωμή του συνολικού ποσού . Αυτό τονίζει μιλώντας στο sportdog.gr ο Έλληνας δικηγόρος του Βέμερ που χειρίζεται την υπόθεση.

«Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο ουρανός είναι γαλαζιός. Αν θέλουμε να τον βλέπουμε κίτρινο, να τον δούμε κίτρινο. Αν σας χρωστούσαν 630.000 και σας κορόιδευαν και δεν σας έδιναν τίποτα, ούτε ένα ευρώ, τι θα κάνατε;», ήταν το πρώτο σχόλιο ο Πάρη Ατλαμάζογλου.

Τον Ιανουάριο, το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε, η αποπληρωμή του Γενς Βέμερ, να γίνει σε δέκα δόσεις των 50.000 ευρώ έκαστη και απέρριψε το αίτημα που είχε καταθέσει η πράσινη ΠΑΕ, να καταβάλει το ποσό των 498.232,15 ευρώ που είχε επιβληθεί υπέρ του Γερμανού σε 45 δόσεις.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν επήλθε συμβιβαστική λύση. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν θετική με την πρόταση της ελληνικής ομάδας. «Δεν δέχτηκα τις 10 δόσεις, γιατί τους έχει φοβηθεί το μάτι μου. Δεν μπορώ να τους εμπιστευθώ. Θα γίνει πλέον ό,τι λένε οι αποφάσεις. Από τις 24 Ιουλίου 2017 δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ. Αυτό τα λέει όλα», αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος του Γενς Βέμερ.

Κληθείς να απαντήσει, ποια θα ήταν κίνηση καλής θέλησης από πλευράς Παναθηναϊκού, για να επιλυθεί το ζήτημα και να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα, ο Πάρις Ατλαμάζογλου ήταν ξεκάθαρος.

«Είναι νόμιμο δικαίωμα του Παναθηναϊκού να διαφυλάξει τα συμφέροντά του και εμάς είναι νόμιμο δικαίωμά μας να απαιτήσουμε το σύνολο του ποσού. Οι κινήσεις καλής θέλησης, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, έχουν στερέψει», επισημαίνει και καταλήγει: «Δεν υπάρχει πόλεμος με τον Παναθηναϊκό. Αγαπάμε την ομάδα, τη σεβόμαστε. Πλην όμως έχει υποχρεώσεις να τηρήσει. Τόσο ο Βέμερ όσο και οι Πέτριτς-Μπούρμπος, των οποίων τις υποθέσεις χειρίζομαι, θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags