20/03/18 - 08:34

Ατάκα-φωτιά Καπράλου για το ΟΑΚΑ - Βάζει μπουρλότο στα σχέδια Γιαννακόπουλου;

Τη στιγμή που η πλευρά Γιαννακόπουλου έχουν προχωρήσει τις επαφές!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Καπράλου για το ΟΑΚΑ - Βάζει μπουρλότο στα σχέδια Γιαννακόπουλου;
3.110views 0shares

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δείχνει αντίθετος στην προοπτική παραχώρησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας ότι ιδιοκτήτης του ΟΑΚΑ είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Καπράλου στο Sportime: 

«Όπως έγινε στην περίπτωση του Καραϊσκάκη, το ίδιο ισχύει για μας και στην περίπτωση του ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει το ΟΑΚΑ, γιατί ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Γνωρίζουμε για τις συζητήσεις που γίνονται. Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις (Ολυμπιακά Ακίνητα), αλλά το Αθλητικό Κέντρο ανήκει στην ΕΟΕ κι έχει δημιουργηθεί με χρήματα του ελληνικού λαού. Γι' αυτό και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, υπάρχουν και εκπρόσωποι της ΕΟΕ. 

Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να συζητήσουν μαζί μας. Ή τουλάχιστον όσοι χειρίζονται το θέμα. 

Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του ΟΑΚΑ. Και ιδιοκτήτης είναι η ΕΟΕ. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θέλουν. Είμαστε αντίθετοι όμως, γιατί θέλουμε το ΟΑΚΑ να μείνει στους αθλητές και τον υψηλό Αθλητισμό. Δεν θα αφήσουμε στον δρόμο τους Έλληνες αθλητές. Πώς είναι δυνατόν να μας ζητούν για παράδειγμα το ποδηλατοδρόμιο και να αφήσουμε στον δρόμο χωρίς να υπάρχει άλλο αθλητικό κέντρο τους αθλητές; Είμαστε αντίθετοι σε αυτό το σενάριο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ