Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «έλα να δεις» με Λάζαρο και... Μάνταλο - «Στον αέρα» ο πρώτος, αποφασίζει ο Τίγρης!
| 2018-03-20 16:54:00

Το «έλα να δεις» με Λάζαρο και... Μάνταλο - «Στον αέρα» ο πρώτος, αποφασίζει ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το «έλα να δεις» με Λάζαρο και... Μάνταλο - «Στον αέρα» ο πρώτος, αποφασίζει ο Τίγρης!

Η απαίτηση από τον Χριστοδουλόπουλο και το «λάθος» της διοίκησης.

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, η ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
 

Η Ένωση έκανε το «λάθος» να μην υπογράψει με τον παίκτη στις αρχές της σεζόν, στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με τον διεθνή άσο, με αποτέλεσμα, πλέον, τα δεδομένα να είναι διαφορετικά.
 
Ο έμπειρος εξτρέμ κάνει σούπερ φίνις στη σεζόν και έτσι θέλει να «εξαργυρώσει» τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.
 
Πάντως, στα θετικά της υπόθεσης είναι σίγουρα το δεδομένο ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας ότι στους «κιτρινόμαυρους» ξαναβρήκε τον εαυτό του και ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του.
 
Οι διαπραγματεύσεις, όμως, δε θα είναι εύκολες, από τη στιγμή που υπάρχει πάντα στον ορίζοντα και η προοπτική του εξωτερικού. Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, ο εκπρόσωπος του παίκτη «ψάχνεται» εκτός συνόρων κι αν καταφέρει να φέρει δελεαστική προσφορά από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όλα μπορεί να ανατραπούν.
 
Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραμείνει στην ΑΕΚ, αφού είναι και πρόθεση της διοίκησης να κρατήσει τον Έλληνα άσο. Ακόμα κι αν χρειαστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει στον παίκτη ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να φτάνει (ή να πλησιάζει) τις αποδοχές του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags