Facebook Pixel Sportdog.gr | «Διώχνουν» τους Βέλγους του Ολυμπιακού - Τι παίζει με Οφόε, τι απάντησε στα σενάρια ο Μιραλάς!
| 2018-03-20 22:21:00

«Διώχνουν» τους Βέλγους του Ολυμπιακού - Τι παίζει με Οφόε, τι απάντησε στα σενάρια ο Μιραλάς!

Sportdog Team
«Διώχνουν» τους Βέλγους του Ολυμπιακού - Τι παίζει με Οφόε, τι απάντησε στα σενάρια ο Μιραλάς!

Χαμός με τους άσους των Πειραιωτών!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του το καλοκαίρι και τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρονται σε σενάρια, με τα  τοποθετούν στην πόρτα της εξόδου τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι οι μόνοι που έχουν σίγουρη την παραμονή τους είναι οι Μπιόρν Ένγκελς και Σίλβιο Προτό.

Αντιθέτως, για τον Γκιγιόμ Ζιλέ αναφέρεται ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ αο δημοσιεύματα κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος  των Γάνδη και Άντερλεχτ προκειμένου να τον επαναπατρίσουν.

Αντίστοιχα, σύμφωνα  με τους Βέλγους, ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι στα ραντάρ τόσο της Άντερλεχτ όσο και της Κλαμπ Μπριζ, ενώ αναφέρεται ότι ενδεχόμενη απόκτησή του θα κοστίσει περίπου 5.000.000 ευρώ.

Πάντως, οι Βέλγοι δεν μένουν μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά κάνουν λόγο για "σφήνα" της Σταντάρ ώστε να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς!

Ο διεθνής άσος παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Έβερτον και στο Βέλγιο γράφουν πως η Σταντάρ προτίθεται να κυνηγήσει τη δύσκολη περίπτωση του Μιραλάς, ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έχει οψιόν αγοράς και θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις προκειμένου να παραμείνει στον Πειραιά.

Πάντως, ο ίδιος ο Μιραλάς έστειλε μήνυμα παραμονής μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος άσος τοποθετήθηκε στα σενάρια περί Σταντάρ, γράφοντας χαρακτηριστικά σε σχόλιο «Ηρεμήστε. Μόνο Ολυμπιακός»!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags