21/03/18 - 16:26

Τρομερή δήλωση για Κομίνη: «Δεν γράφει την αλήθεια»!

Ποιος την έκανε;

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση για Κομίνη: «Δεν γράφει την αλήθεια»!
3.479views 32shares

Για τις απαντήσεις του Γιώργου Κομίνη, αλλά και για το βίντεο που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αθλητικό δικαστή με οπτικοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας, μίλησε ο εκ των νομικών εκπροσώπων του Δικεφάλου του Βορρά, Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107,4:

Για τις απαντήσεις του Κομίνη: «Είναι ξεκάθαρο, πως ο διαιτητής Κομίνης δεν γράφει την αλήθεια, ούτε στο φύλλο αγώνα ούτε στις απαντήσεις που έστειλε στην Πειθαρχική Επιτροπή».

Για την πρόβλεψη που έκανε ο Κυριάκος Θωμαϊδης σχετικά με την απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μου κάνει εντύπωση, πως μπορεί να προκύπτουν τέτοιες πληροφορίες πριν βγει η απόφαση. Ουδείς μπορείς να συζητάει, με τον κ. Καποδίστρια».

Για το υπόμνημα που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος: «Βάσει του βίντεο και του πληρέστατου, υπομνήματος που έχουμε καταθέσει, είναι φανερό πως καθίσταται βάσιμη η ένσταση που έχουμε καταθέσει για διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα της ΑΕΚ. Όλα τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν προσκομιστεί ώστε ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ, αφού η διακοπή προκλήθηκε από την ΑΕΚ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ