Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αυτή θα είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ - Τόσους βαθμούς θα χάσει, πόσα ματς θα κλείσει η Τούμπα»
| 2018-03-21 17:58:00

«Αυτή θα είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ - Τόσους βαθμούς θα χάσει, πόσα ματς θα κλείσει η Τούμπα»

Sportdog Team
«Αυτή θα είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ - Τόσους βαθμούς θα χάσει, πόσα ματς θα κλείσει η Τούμπα»

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μεταφέρει τις πληροφορίες του.

Μιας πρωτοφανούς έκτασης ποινή, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου περιμένει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Σήμερα (21/03) το απόγευμα αναμένεται η ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή Σπύρου Καποδίστρια για τα γεγονότα του αγώνα με την ΑΕΚ και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπως αυτές μεταδόθηκαν από το Metropolis 95.5, αυτή αναμένεται να είναι εξοντωτική για τον ΠΑΟΚ.

«Το παιχνίδι αναμένεται να κατακυρωθεί στην ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί συνολικά με -5 βαθμούς φέτος και -2 για το νέο πρωτάθλημα για τη διακοπή του αγώνα αλλά και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο. Παράλληλα, αναμένεται να επιβληθεί ποινή επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για πέντε χρόνια στον Ιβάν Σαββίδη», εκτίμησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags