Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού οι πρώτες κινήσεις του Ιβάν για τον «νέο ΠΑΟΚ» - Μία επιστροφή (;) και μία πώληση-έκπληξη!
| 2018-03-21 19:42:00

Ιδού οι πρώτες κινήσεις του Ιβάν για τον «νέο ΠΑΟΚ» - Μία επιστροφή (;) και μία πώληση-έκπληξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ιδού οι πρώτες κινήσεις του Ιβάν για τον «νέο ΠΑΟΚ» - Μία επιστροφή (;) και μία πώληση-έκπληξη!

Ποιος (μπορεί) να γυρίσει και ποιος Έλληνας φέρνει χρήματα;

Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει εδώ και μέρες με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να δίνουν και να παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να παρουσιάζεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για ηχηρές κινήσεις ενίσχυσης.

Μία από τις πρώτες μεταγραφές που λέγεται ότι θα κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά αφορά την επιστροφή του Χάρη Χαρίση στην Τούμπα, μιας και ο Έλληνας μέσος κάνει σούπερ σεζόν στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σιντ Τρούιντεν, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τους «ασπρόμαυρους», προκαλώντας το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας.

Πάντως, κόντρα στη συγκεκριμένη φημολογία, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η βελγική ομάδα διατηρεί οψιόν αγοράς του 22χρονου μέσου για το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του ΠΑΟΚ να πάρει πίσω τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Αν, βέβαια, υπάρχει τόσο μεγάλη επιθυμία από τον Δικέφαλο του Βορρά να γυρίσει πίσω ο Χάρης Χαρίσης, ίσως και να μπορεί να βρεθεί η... φόρμουλα, καθώς ο ΠΑΟΚ ως γνωστόν έχει την οικονομική δύναμη για να «τουμπάρει» τους Βέλγους.

Κι αν υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του Χάρη Χαρίση στην Τούμπα, δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση του νεαρού μπακ, οπότε δε φαίνεται εύκολη η επιστροφή του στην Τούμπα, σε μια θέση, άλλωστε, που ο ΠΑΟΚ μοιάζει πλήρης, έχοντας τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μάρσιο Αζεβέδο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags