Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση Θεσσαλονικιού που θα συζητηθεί: «Ο Σαββίδης καθάρισε Άρη, Ηρακλή και Καλαμαριά»
| 2018-03-21 20:43:00

Δήλωση Θεσσαλονικιού που θα συζητηθεί: «Ο Σαββίδης καθάρισε Άρη, Ηρακλή και Καλαμαριά»

Sportdog Team
Δήλωση Θεσσαλονικιού που θα συζητηθεί: «Ο Σαββίδης καθάρισε Άρη, Ηρακλή και Καλαμαριά»

Απίθανη τοποθέτηση από παλιό παράγοντα.

Να στηρίξουν τον Ιβάν Σαββίδη κάλεσε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης ζήτησε ο Τάκης Μπαλτίδης. Μιλώντας στο Metropolis ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς υποστήριξε, ότι πρέπει να υπάρξει συσπείρωση στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στα λεγόμενά του όμως εκστόμισε και ένα παράδοξο. Υποστήριξε «καθάρισε» Άρη, Ηρακλή και Καλαμαριά. Οπότε είναι λογικό να μην υπάρχει καθολική στήριξη στο πρόσωπο του Ιβάν στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο το ζω από το 1959 αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε. Πάντα το ποδόσφαιρο μας ήταν ίδιο όπως και η κοινωνία μας. Ο Σαββίδης πήγε να κάνει εξυγίανση και μπήκε μέσα στο λάκκο των λεόντων. Ήρθε ένας άνθρωπος και άπλωσε ένα σύννεφο οικονομικό και κατάφερε να «καθαρίσει» Άρη, Ηρακλή και Καλαμαριά γιατί κανείς δε μπορεί να τον φτάσει οικονομικά. Η Θεσσαλονίκη δεν είχε τέτοιο παράγοντα τόσα χρόνια και οι Αθηναίοι ταρακουνήθηκαν. Ο Σαββίδης όμως βιάστηκε και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για να τον προστατέψουν και να του πουν ότι η Ελλάδα έχει κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουν ποτέ. Ένα είναι το μήνυμα: Σαββίδη μάζεψε τα μπογαλάκια σου γιατί πολύ μας μπήκες στη μύτη και άντε στο καλό και θα αναγκαστεί να το κάνει. Δε θα φύγει όμως γιατί είναι Πόντιος και θα κοντραριστεί ακόμη περισσότερο και η Θεσσαλονίκη πρέπει να τον στηρίξει. Εάν όμως εμείς δεν μπορέσουμε να δούμε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα αυτή γιατί αυτήν την αντιπαλότητα θα την πληρώσουμε όλοι μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags