Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από Κομίνη για Σαββίδη – Έγγραφο αλλάζει τα δεδομένα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!
| 2018-03-21 23:00:00

Αποκάλυψη από Κομίνη για Σαββίδη – Έγγραφο αλλάζει τα δεδομένα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Κομίνη για Σαββίδη – Έγγραφο αλλάζει τα δεδομένα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!

Οι πρώτες πληροφορίες για τη «βαριά» τιμωρία του Δικεφάλου.

Ενώ η απόφαση για την εκδίκαση του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αναμένεται να γίνει γνωστή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο έγγραφο, που αποκαλύπτει τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή του αγώνα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του διαιτητή, Γιώργου Κομίνη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα korakia.gr.blogspot.gr φέρνει στο φως έγγραφο από την ένορκη κατάθεση του Κομίνη στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής βίας, στο οποίο αναμένεται να ποντάρει πολλά ο ΠΑΟΚ για τη δικαίωσή του.

Βάσει του εν λόγω εγγράφου, ο διαιτητής υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν είχαν καμία λεκτική ή σωματική αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη ή τους ανθρώπους της ασφάλειάς του.

«Θέλω να αναφέρω εδώ, ότι εγώ και κανένας από τους συνεργάτες μου, δεν είχαμε οποιαδήποτε λεκτική ή σωματική αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη ή με κάποιον από τη συνοδεία του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στην κατάθεσή του ο Κομίνης συμπληρώνει πως δεν είδε το όπλο που έφερε πάνω του ο Σαββίδης, αλλά ενημερώθηκε αργότερα για το γεγονός.

«Αργότερα και ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια, ενημερώθηκα από αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λυσσάνδρου Μηνά, ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έφερε στην κατοχή του όπλο», αναφέρει το σχετικό απόσπασμα.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η κατάθεση του Κομίνη στην Αστυνομία μπορεί να αποτελέσει ισχυρό «όπλο» στην υπερασπιστική τους γραμμή, όμως τα μέχρι τώρα δεδομένα της υπόθεσης, οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος δεν θα αποφύγει την «βαριά» τιμωρία, η οποία προβλέπει -5 για το φετινό πρωτάθλημα, -2 για το επόμενο, 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων, αλλά και ποινή απαγόρευση 5 ετών στα γήπεδα για τον Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags