Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στο Λονδίνο με Γιαννακόπουλο - Τόσοι απειλούν τον Παναθηναϊκό με υποβιβασμό!
| 2018-03-21 22:14:00

«Χαμός» στο Λονδίνο με Γιαννακόπουλο - Τόσοι απειλούν τον Παναθηναϊκό με υποβιβασμό!

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» στο Λονδίνο με Γιαννακόπουλο - Τόσοι απειλούν τον Παναθηναϊκό με υποβιβασμό!

 Οι τελευταίες κρίσιμες επαφές με τον Αλαφούζο!

Το πιο καυτό 20ημερο των τελευταίων ετών ετοιμάζονται να ζήσουν στον Παναθηναϊκό, καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι ραγδαίες και αφορούν τόσο τη νυν κατάσταση στην ομάδα όσο και στην επόμενη μέρα, όπου είναι πλέον πολύ πιθανό να βρει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι.

Τα νέα πάντως μόνο ευχάριστα δεν είναι για το Τριφύλλι, καθώς η συνάντηση που είχαν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα στο γραφείο του προέδρου της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Αυτό διότι δεν τέθηκε από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κανένα θέμα αλλαγής των ποινών για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση. Τι σημαίνει αυτό; Όποια ομάδα δεν εξασφαλίζει άδεια, αυτόματα θα υποβιβάζεται. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση συμφωνήθηκε πως δεν υπάρχει κανένα πεδίο εφαρμογής του άρθρου 57 του κανονισμού της UEFA και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μπει στον ελληνικό κανονισμό για την αδειοδότηση των ομάδων.

Αυτό στην ουσία σημαίνει πως πλέον ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ τους Πράσινους, οι οποίοι έχουν αμέτρητα ανοικτά μέτωπα και οι… καμπάνες δεν ηχούν μόνο από τα χρωστούμενα σε ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχουν περίπου 100 πιστωτές και λιγότερες από 10 μέρες για να ρυθμίσει ο Παναθηναϊκός όλες τις εκκρεμότητές του. Υπάρχει ωστόσο το «παράθυρο» της παράτασης που ζήτησε η Super League από την ΕΠΟ, παράταση που ως φαίνεται θα δοθεί για να τακτοποιήσουν όλες οι ομάδες τις εκκρεμότητές τους.

Γι’ αυτό πλέον, πολλοί θεωρούν πως η μοναδική λύση ώστε να βγει το Τριφύλλι από το αδιέξοδο, είναι να έρθουν χρήματα από την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν έχει σταματήσει λεπτό να τρέχει για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η απόλυτη μυστικότητα που επικρατεί, κάτι που φάνηκε και από το πώς κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό του νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Πλέον όμως, το μπαλάκι είναι στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει το μεγάλο περιθώριο ελιγμών, αφού έως τώρα δεν έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος για το τριφύλλι, εκτός του Γιαννακόπουλου. Πολλοί εκτιμούν μάλιστα, πως παρά τις όποιες αντιρρήσεις έχει για το πλάνα του αφεντικού της ΚΑΕ, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι αντίθετος. Πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι -στο οποίο θα πρέπει να προσέλθει φυσικά ο κ. Γιαννακόπουλος- και να βρουν άμεσα λύση, πριν να είναι πολύ αργά για όλους και κυρίως για το σύλλογο...

Άλλωστε, οι τελευταίες πληροφορίες από το Λονδίνο δεν είναι ευχάριστες, καθώς στην συνάντηση του Γιαννακόπουλου την Τετάρτη στο Λονδίνο με τους εκπροσώπους των ξένων funds για το εγχείρημα του Athens Alive OAKA, δεν υπήρξε απόφαση για άμεση κίνηση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ωστόσο η αντίδρασή των επενδυτών στο αίτημα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για την άμεση είσοδό τους στην ΠΑΕ, δεν ήταν αυτή που περίμενε. Του εξήγησαν πως θα ήταν… τρέλα και ότι θα πρέπει να περιμένουν το «οκ» της Κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags