Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωνές» στο Λιμάνι για τον προπονητή - Ποιος θα είναι τελικά ο… αντί-Γκαρσία και ο ρόλος Μοντέστο!
| 2018-03-22 16:56:00

«Φωνές» στο Λιμάνι για τον προπονητή - Ποιος θα είναι τελικά ο… αντί-Γκαρσία και ο ρόλος Μοντέστο!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Φωνές» στο Λιμάνι για τον προπονητή - Ποιος θα είναι τελικά ο… αντί-Γκαρσία και ο ρόλος Μοντέστο!

Μιλόγεβιτς, Γάλλος ή… κάποιος άλλος;

 

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον διάδοχο του Όσκαρ Γκαρσία, καθώς φαίνεται ότι, πλέον, ο Ισπανός τεχνικός μετράει μέρες στο Λιμάνι.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο από τον Πειραιά διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όχι, όμως, και ότι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, κάτι που φαίνεται να είναι «κοινό μυστικό» στου Ρέντη!

Όπως σας αποκαλύψαμε σε πρωινό ρεπορτάζ, o Σέρβος τεχνικός είναι όντως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Λιμάνι, μιας και ο συγκεκριμένος κόουτς αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την περυσινή σεζόν που καθόταν στον πάγκο του Πανιωνίου και είχε επιδείξει εξαιρετικό έργο. 

Ωστόσο, από την άλλη, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτε καν διερευνητική κρούση, σε αντίθεση με τις τελευταίες φήμες. Μπορεί ο νεαρός τεχνικός να βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο ακόμα στον Πειραιά δεν έχουν αποφασίσει αν όντως θα ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που εντός της ομάδας υπάρχουν «φωνές» που δε θεωρούν ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη επιλογή για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όπως και τη στροφή στους… «-ιτς» προπονητές. Προφανώς πιστεύεται ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ακολουθήσει άλλο μοντέλο, ενδεχομένως και να κάνει μεγάλη στροφή.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι Φρανσούα Μοντέστο λέγεται ότι ταξίδεψε πρόσφατα στη Γαλλία, προκειμένου να αναζητήσει κόουτς από τη συγκεκριμένη αγορά.

Όλα, λοιπόν, στην παρούσα φάση είναι ανοιχτά για το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ είναι πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει κάτι, καθώς τα δεδομένα μπορεί εύκολα να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη…   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags