Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει βόμβα στον ΠAO - Νέος επενδυτής στο προσκήνιο - Στην άκρη ο Γιαννακόπουλος;
| 2018-03-23 07:30:00

Σκάει βόμβα στον ΠAO - Νέος επενδυτής στο προσκήνιο - Στην άκρη ο Γιαννακόπουλος;

Sportdog Team
Σκάει βόμβα στον ΠAO - Νέος επενδυτής στο προσκήνιο - Στην άκρη ο Γιαννακόπουλος;

Εξελίξεις με ενδιαφέρον!

Δημοσίευμα της «Sportday» αναφέρει ότι ομογενής επιχειρηματίας σκοπεύει μέχρι το Πάσχα να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Πρόκειται για επιχειρηματία δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate στη Νέα Υόρκη, έχει γνώση για τα χρέη (είχε την πρώτη επαφή τον Νοέμβρη) και δεν φαίνεται να πτοούν ούτε εκείνον αλλά ούτε και τους «συμπαίκτες» του.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν θέλουν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, αλλά ο κεντρικός πυρήνας των ομογενών αποτελείται από έναν 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία, ειδικό στις κατασκευές και στα κτηματομεσιτικά, ο οποίος θα αναλάβει την χρηματοδότηση. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο (σύμβουλος σε θεσμικά όργανα), 40 ετών, που έχει σχέσεις με την ομογένεια και ένας ομογενής επιχειρηματίας 55 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Επίσης ο επικεφαλής επιχειρηματίας, που έχει κάνει ήδη επενδύσεις στην Ελλάδα μέσω του τουρισμού, δεν έχει θέσει κάποια προϋπόθεση για να μπει στην ΠΑΕ και επιθυμία του είναι να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Οι ομογενείς είναι ενημερωμένοι για το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δεν θα είχαν αντίρρηση να συμπράξουν μαζί του για να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags