Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματ Αλαφούζου, έτσι «καθάρισε» τον... νέο επενδυτή - «Συμφωνούν» με Γιαννακόπουλο για Έλληνα κόουτς;
| 2018-03-24 11:15:00

Ματ Αλαφούζου, έτσι «καθάρισε» τον... νέο επενδυτή - «Συμφωνούν» με Γιαννακόπουλο για Έλληνα κόουτς;

του Νίκου Στεργίου
Ματ Αλαφούζου, έτσι «καθάρισε» τον... νέο επενδυτή - «Συμφωνούν» με Γιαννακόπουλο για Έλληνα κόουτς;

Τι έγινε με τον «σωτήρα» εξ Αμερικής και τι με τον αντι-Ουζουνίδη.

Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει κανένα υπαρκτό ενδιαφέρον από επενδυτή στην Αμερική και το όλο θέμα που προέκυψε από χθες δείχνει να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου έσπευσε να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο, ξεκαθαρίζοντας πως το μοναδικό επίσημο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ είναι από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν είχε καμία σχέση η νυν διοίκηση με το δημοσίευμα που έστελνε τον... θείο από την Αμερική για να «σώσει» τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό η ΠΑΕ έβαλε άμεσα τέλος, θέλοντας να μη συντηρηθεί ένα θέμα χωρίς βάση, άσχετα αν επικοινωνιακά λειτούργησε εις βάρος της, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, περιμένοντας τις εξελίξεις για το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι υποχρεωμένη εκτός από το να τακτοποιήσει τις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου (έχει ξεκάθαρη πρόθεση να το κάνει), να τρέξει και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Γι' αυτό συντηρούνται και στον Τύπο διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα, όπως αυτό που αφορά τον θέμα του νέου προπονητή, με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ως μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποχώρησης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Έλληνας τεχνικός όντως βρίσκεται στα υπόψιν της νυν διοίκησης, ωστόσο μετά την αποχώρησή του από το ΑΠΟΕΛ ψάχνει για κάτι πιο... ελκυστικό, οπότε θεωρείται πολύ δύσκολο να συζητήσει με το Τριφύλλι, αν και εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο. Εξάλλου, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει μάθει να δουλεύει με μικρό μπάτζετ, όπως αυτό που προβλέπεται να υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αν δεν μπει τελικά στην ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πάντως, από την άλλη, ο ηγέτης της μπασκετικής ομάδας δεν έχει ασχοληθεί, προς το παρόν, καθόλου με το θέμα του προπονητή και προφανώς δεν έχει στο μυαλό του ούτε τον Γιώργο Δώνη, ούτε κάποιον άλλον τεχνικό. Προέχει, άλλωστε, για τον ίδιο να πάρει την έγκριση για το «Athens Alive» και μετά να ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ.

Επομένως, κάθε κουβέντα που γίνεται τώρα για προπονητή θεωρείται άκαιρη και άκυρη, ενώ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος θα ήθελε έτσι κι αλλιώς να μιλήσει πρώτα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, πριν αρχίσει την αναζήτηση νέου τεχνικού. Όλα αυτά, όμως, στην παρούσα φάση είναι πολύ μακρινά για το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ, που περιμένει πώς και πώς να προχωρήσει το πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags