Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο «κόλπο» Μελισσανίδη - Έτσι φέρνει τα πάνω-κάτω στη Super League - Παντοδύναμη η ΑΕΚ!
| 2018-03-24 12:15:00

Απίστευτο «κόλπο» Μελισσανίδη - Έτσι φέρνει τα πάνω-κάτω στη Super League - Παντοδύναμη η ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο «κόλπο» Μελισσανίδη - Έτσι φέρνει τα πάνω-κάτω στη Super League - Παντοδύναμη η ΑΕΚ!

Τρομερή κίνηση από τον Τίγρη, αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχώρησε χθες η ΑΕΚ, καθώς με επιστολή που έστειλε στη Super League, ζήτησε να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δε θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση.

Μάλιστα, όπως ανέλυσε η Ένωση στο σκεπτικό της, πήρε αυτή την πρωτοβουλία μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη Nova και το γεγονός πως αρκετές ομάδες δε θα καταφέρουν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, λόγω των μειωμένων τηλεοπτικών εσόδων.

Βεβαίως, η κίνηση αυτή της ΑΕΚ, που έγινε με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, μπορεί να βοηθήσει άμεσα και σημαντικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Παράλληλα, όμως, λύση μπορεί να βρουν και άλλες ομάδες της Super League. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που βρίσκονται στην ίδια μοίρα με το Τριφύλλι και που θα γλιτώσουν τις... περιπέτειες, αν και εφόσον περάσει η πρόταση της ΑΕΚ στη διοργανώτρια αρχή.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η Ένωση θα έχει λειτουργήσει σωτήρια για τις συγκεκριμένες ομάδες, τις οποίες, φυσικά, θα πάρει με το πλευρό της, αφού με την κίνηση των Κιτρινόμαυρων θα παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Γι' αυτό πολλοί χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία της ΑΕΚ πολύ έξυπνη και ικανή να εκτοξεύσει τη δυναμική της στη Super League...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags