Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψυχάρα ο Άρης - Φοβερή ανατροπή και νίκη στην Κρήτη!
| 2018-03-24 16:51:00

Ψυχάρα ο Άρης - Φοβερή ανατροπή και νίκη στην Κρήτη!

Ψυχάρα ο Άρης - Φοβερή ανατροπή και νίκη στην Κρήτη!

Οι Κίτρινοι επικράτησαν 3-2 του Κισσαμικού σε τρομερό παιχνίδι!

O Άρης τα βρήκε δύσκολα στα "Περιβόλια" από τον Κισσαμικό, ωστόσο κατάφερε να φύγει νικητής με 3-2 και να ανεβεί ξανά μόνος στην κορυφή της Football League πάνω από τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Λέο στο 17, με τον Άρη να απαντά άμεσα και να γυρίζει το παιχνίδι σε 2-1 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Διαμαντόπουλου στο 25' και το 43'.

Ο Κισσαμικός δεν το έβαλε κάτω και βρήκε την ισοφάριση στο 62' με κοντινή προβολή του Λέο, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Άρης, όμως, είπε την... τελευταία λέξη στην αναμέτρηση, καθώς στο 85' ο Πασάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντούνη πέτυχε το τελικό 3-2 και λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς!

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77’ Αποστολίδης), Ξύδας, Μπαπτίστ

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (74’ Κανακούδης), Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Παυλίδης (80’ Μπαργκάν), Ιντζόγλου, Κάσσος (60’ Πασάς), Πλατέλλας, Ντούνης, Διαμαντόπουλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags