Facebook Pixel Sportdog.gr | Aπίστευτο σενάριο για ΠΑΟΚ και άσο της ΑΕΚ - Υπάρχει περίπτωση να τον «κλέψει» ο Ιβάν;
| 2018-03-25 14:00:00

Aπίστευτο σενάριο για ΠΑΟΚ και άσο της ΑΕΚ - Υπάρχει περίπτωση να τον «κλέψει» ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Aπίστευτο σενάριο για ΠΑΟΚ και άσο της ΑΕΚ - Υπάρχει περίπτωση να τον «κλέψει» ο Ιβάν;

Είναι ποτέ δυνατόν να γίνει τέτοιο deal;

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας και την απόφαση που θα βγει από την εκδίκαση της υπόθεσης και αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Μέσα σε όλα αυτά, γράφτηκε ότι οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να «κλέψουν» από την  Ένωση τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο δεν φαίνεται να έχει κάποια βάση στην πραγματικότητα.

Κατ’ αρχήν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, η ανανέωση του συμβολαίου του Ουκρανού με την ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και όλα δείχνουν ότι η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών κατά πάσα πιθανότητα θα επεκταθεί και μάλιστα πολύ σύντομα

Παράλληλα, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα γεγονότα της Τούμπας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν αποτελεί προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας.

Προτεραιότητα αυτή την περίοδο αποτελούν τα εξωαγωνιστικά, δηλαδή η διαχείριση της όποιας ποινής επιβληθεί στην ομάδα μετά τη διακοπή και το πλήγμα που υπέστη το πρεστίζ του συλλόγου μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο.

Για να συνδέσουμε τα παραπάνω με το θέμα του Τσιγκρίνσκι, ειδικά εάν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα και με τον ΠΑΟΚ «λαβωμένο» σε θέμα πρεστίζ, καταλαβαίνει κανείς ότι το timing είναι το χειρότερο δυνατό για να προσπαθήσουν οι Θεσσαλονικείς να δελεάσουν οποιονδήποτε βασικό παίκτη της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags