Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτάνει πρόταση από σπουδαίο πρωτάθλημα για άσο της ΑΕΚ!
| 2018-03-25 19:02:00

Φτάνει πρόταση από σπουδαίο πρωτάθλημα για άσο της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φτάνει πρόταση από σπουδαίο πρωτάθλημα για άσο της ΑΕΚ!

Λέτε να γίνει τέτοια μεταγραφή;

Εδώ και αρκετό καιρό είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Κώστα Γαλανόπουλο και μάλιστα σήμερα το «fussballeck» αναφέρει ότι η γερμανική ομάδα ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ μέσα στο επόμενο διάστημα.

«Ο Γαλανόπουλος είναι στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 20χρονος έχει παίξει 16 παιχνίδια φέτος στην πρωτοπόρο στην Ελλάδα ΑΕΚ και έχει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου της. Σύμφωνα με τους Έλληνες ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, αλλά και η Στουτγάρδη δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το κορυφαίο ταλέντο. 

Στην ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αν η Στουτγάρδη θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να κάνει μία καλή προσφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Και καταλήγει: 

«Στην ηγεσία της Στουτγάρδης κρατούν ψηλά στις επιλογές τους τον 20χρονο κεντρικό χαφ. Με την κατάλληλη προσφορά δεν θα μπορεί να σταματήσει αυτή η μεταγραφή. Εάν η πρόταση προς την ΑΕΚ είναι σωστή, η ομάδα θα δώσει το πράσινο φως της μεταγραφής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags