Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελά πράγματα στον ΠΑΟ με… Κοζώνη και το πρώτο «μπαμ» Δημήτρη - «Άκυρο» από Έλληνα κόουτς!
| 2018-03-26 11:15:00

Τρελά πράγματα στον ΠΑΟ με… Κοζώνη και το πρώτο «μπαμ» Δημήτρη - «Άκυρο» από Έλληνα κόουτς!

του Νίκου Στεργίου
Τρελά πράγματα στον ΠΑΟ με… Κοζώνη και το πρώτο «μπαμ» Δημήτρη - «Άκυρο» από Έλληνα κόουτς!

Τι «παίζει» με τον ομογενή «σωτήρα»; Θα γυρίσει η «σημαία»; Όλα εδώ.

Εν αναμονή σοβαρών διοικητικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένει την τελική έγκριση από την κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο για το «Athens Alive» και την εξαγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, πάντως, παραμένει στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον από την Αμερική, αν και αντιμετωπίζεται από τους περισσότερους με ιδιαίτερη καχυποψία.

Στην ομογένεια λέγεται ότι μέσα στην εβδομάδα υπάρχει περίπτωση ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, να κάνει κρούση προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση θυμίζει σε πολλούς τον… Μπομπ Κοζώνη, ο οποίος κάποτε είχε εμφανιστεί ως υποψήφιος «σωτήρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αν και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο σενάριο συντηρείται για να εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς…

Θα σκάσει η «βόμβα» Ζέκα;

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι σε θέση να προχωρήσει τον σχεδιασμό του για την ΠΑΕ, όπως λέγεται και γράφεται, καθώς αν δεν πάρει το «οκ» για την υλοποίηση του πλάνου του, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί την «επόμενη μέρα» στο Τριφύλλι.

Επομένως, τα όποια σενάρια αναφέρουν επαφές του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ με προπονητές ή παίκτες δεν καμία βάση. Και συνεπώς τα όσα γράφτηκαν πρόσφατα για συμφωνία με τον Κάρλος Ζέκα, για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον αναλάβει την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ποιος ΠΑΟ και ποια Κίνα;

Το ίδιο ισχύει, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, και για τα όσα έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τα ονόματα προπονητών που μπορεί να απασχολήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αν και εφόσον πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Ακόμα ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν έχει μιλήσει προσωπικά με κανέναν προπονητή, ούτε, φυσικά, με τον Γιώργο Δώνη, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να περιμένει τις όποιες διοικητικές εξελίξεις στο Τριφύλλι και ήδη «ψάχνεται» για την επόμενη ομάδα του, μετά το διαζύγιο με το ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει στα χέρια του πρόταση από την Κίνα δεν είναι αληθή, ωστόσο ο 48χρονος τεχνικός φέρεται να έχει δεχθεί κρούσεις από την αγορά της Αραβίας, όπου έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags