Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο «μπαμ» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι έγινε με το αφεντικό του Ολυμπιακού και την εγκληματική!
| 2018-03-26 14:14:00

Νέο «μπαμ» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι έγινε με το αφεντικό του Ολυμπιακού και την εγκληματική!

Sportdog Team
Νέο «μπαμ» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι έγινε με το αφεντικό του Ολυμπιακού και την εγκληματική!

Εξέλιξη-φωτιά μετά το Noor1.

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε σήμερα όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την απόφαση του Αρείου Πάγου για την εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αναίρεση Βουρλιώτη, κάτι που σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού «καθαρίζει» από εγκληματική, απάτη και εκβίαση και παραπέμπεται στο Συμβούλιο Εφετών για δωροδοκία και συμμορία.

Με απλά λόγια, η παραπάνω απόφαση σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαλάσσεται οριστικά για τα κακουργήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της εκβίασης.

Η αναίρεση για την κακουργηματική εκβίαση απορρίφθηκε ομόφωνα, ενώ για την εγκληματική και την απάτη απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (2-1).

Το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου διατήρησε την κατηγορία της σύστασης συμμορίας και αναιρεί εν μέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για το αδίκημα της κακουργηματικής δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, το οποίο θα κριθεί εκ νέου από νέο Συμβούλιο Εφετών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags