Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Πολύ άσχημα τα νέα από την Λίγκα - Κινδυνεύει με καταστροφή!
| 2018-03-26 17:00:00

Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Πολύ άσχημα τα νέα από την Λίγκα - Κινδυνεύει με καταστροφή!

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ για τον Παναθηναϊκό - Πολύ άσχημα τα νέα από την Λίγκα - Κινδυνεύει με καταστροφή!

Δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ, αρνητικός ο ΠΑΟΚ.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, καθώς δεν πέρασε η από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ η πρόταση της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων αν δεν πάρουν αδειοδότηση

Η Ένωση είχε προτείνει να υπάρξει αλλαγή στο ποινολόγιο αδειοδοτήσεων και αν αυτή περνούσε από το ΔΣ, τότε θα γινόταν πρόταση στην ΕΠΟ για κατάργηση της ποινής υποβιβασμού για ομάδες που έχουν χρέη και δεν μπορούν να καταθέσουν ολοκληρωμένο φάκελο αδειοδότησης, κατηγορία που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις ομάδες πλην του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση της ΑΕΚ ωστόσο δεν πέρασε καθώς οι ψήφοι ήταν 7 υπέρ και 6 κατά, ενώ για να περάσει ήθελε 12 ψήφους.

ΠΑΟΚ: "Άλλο Ηρακλής, άλλο Παναθηναϊκός;"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημα θέση σχετικά με την ενδεχόμενη αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης σχετικά με την ποινή του υποβιβασμού και υποστήριξε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι κατά της πρότασης στο να αλλάξει ο σχετικός κανονισμός, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους, κάνοντας αναφορά στο παράδειγμα του Ηρακλή.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ιδέα είναι πολύ καλή να αλλάξει η ποινή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο ΠΑΟ είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο είναι άδικο να μείνει ο ΠΑΟ. Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορια θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλη, μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το 2019-2020».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags