Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόταση-έκπληξη από τον ΠΑΟΚ - Τι ζητά για να ψηφίσει υπέρ της παραμονής του ΠΑΟ στη Superleague!
| 2018-03-26 17:10:00

Πρόταση-έκπληξη από τον ΠΑΟΚ - Τι ζητά για να ψηφίσει υπέρ της παραμονής του ΠΑΟ στη Superleague!

Sportdog Team
Πρόταση-έκπληξη από τον ΠΑΟΚ - Τι ζητά για να ψηφίσει υπέρ της παραμονής του ΠΑΟ στη Superleague!

Τι υποστήριξε ο Δικέφαλος και ποια η θέση του για τους Πράσινους...

Μέσω επίσημης θέσης που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ υποστήριξε πως συμφωνεί με την ιδέα αλλαγής για την ποινή του υποβιβασμού, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν άδικο το να μείνει ο Παναθηναϊκός στην 1η κατηγορία, από τη στιγμή που ένα ιστορικό σωματείο, όπως ο Ηρακλής, υποβιβάστηκε πέρυσι για τον ίδιο λόγο!

Αυτός είναι ο λόγος, που ο Δικέφαλος ψήφισε κατά της πρότασης της ΑΕΚ για τον μη υποβιβασμό των ομάδων σε περίπτωση μη αδειοδότησης, όμως οι άνθρωποι της ομάδας εξηγούν ότι θα είναι υπέρ της άμεσης αλλαγής στην ποινή, αν βρεθεί ένα τρόπος να ανεβεί ξανά ο Ηρακλής στη Super League!

Αναλυτικά η επίσημη θέση:

«Η ιδέα είναι πολύ καλή να αλλάξει η ποινή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο ΠΑΟ είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο είναι άδικο να μείνει ο ΠΑΟ. Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορια θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλη, μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το 2019-2020».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags