Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργή από Μαρινάκη και αντεπίθεση - Έτσι «απαντάει», τι ετοιμάζει - Ποιοι και πώς θα... πληρώσουν
| 2018-03-27 10:06:00

Οργή από Μαρινάκη και αντεπίθεση - Έτσι «απαντάει», τι ετοιμάζει - Ποιοι και πώς θα... πληρώσουν

του Παναγιώτη Νικολάου
Οργή από Μαρινάκη και αντεπίθεση - Έτσι «απαντάει», τι ετοιμάζει - Ποιοι και πώς θα... πληρώσουν

Κινήσεις που θα προκαλέσουν μεγάλο ντόρο.

Έτοιμοι για την απόλυτη δικαστική αντεπίθεση εμφανίζονται στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την πρώτη δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Αρειο Πάγο για τις κατηγορίες περί «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο».  Από την Πλατεία Αλεξάνδρας είναι αποφασισμένοι να «τρέξουν» όλους όσους αποδείχτηκε στην πράξη ότι πετούσαν «λάσπη» εδώ και πολλά χρόνια στον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αλλά και στον πειραϊκό σύλλογο και όπως προκύπτει, θα ακολουθήσει μπαράζ μηνύσεων και δικαστικών διεκδικήσεων, ώστε να πάει ο κάθε... κατεργάρης στον πάγκο του, όπως λένε χαρακτηριστικά στην πειραϊκή ΠΑΕ. 

Άλλωστε, ο ίδιος ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, προανήγγειλε με μήνυμά του την ανάληψη συστηματικής δράσης από το νομικό επιτελείο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εναντίον όσων θεωρούν στο Λιμάνι πως λασπολόγησαν συνειδητά κατά του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του εδώ και 6-7 χρόνια. «Εμείς, όλους αυτούς που λασπώνατε τόσα χρόνια, θα σας κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι να πληρώσετε για αυτά που κάνατε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας μεταφέροντας προφανώς την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη και την ανάγκη του για «εκδίκηση»!    

Αυτό που φαίνεται να αναζητούν σε πρώτη φάση στον Ολυμπιακό είναι να... πονέσουν στην τσέπη όσοι καταφέρθηκαν εναντίον του συλλόγου και του «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ, δηλητηριάζοντας τόσο τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά όσο -κυρίως- τον κόσμο των Πειραιωτών, που διάβαζε καθημερινά ότι υποστήριζε μια «εγκληματική οργάνωση» και προφανώς, πολλές φορές αισθάνθηκε ένοχος γι’ αυτό. 

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν σίγουρα διαφυγόντα κέρδη από όλη αυτή την ιστορία, που αποδείχτηκε αίολη και κατασκευασμένη, γι’ αυτό και αναμένεται να μην αφήσουν κανέναν σε «χλωρό κλαρί» στη συνέχεια. Οπως σημείωναν, μάλιστα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας, πλέον οι ρόλοι αντιστρέφονται και τώρα όλοι εκείνοι που κατηγορούσαν θα κληθούν να απολογηθούν και να αιτιολογήσουν τις πράξεις, τους χαρακτηρισμούς και τις αναφορές τους. 

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση της δικαίωσής τους να περάσει στα... ψιλά και θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μεγάλο ντόρο το επόμενο διάστημα με τις νομικές τους κινήσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων και συγκροτημάτων ενημέρωσης. 

«Ηρθε η ώρα να αποζημιωθούμε ηθικά και χρηματικά για όλα αυτά που τραβήξαμε τόσα χρόνια», έλεγαν χαρακτηριστικά από τον Πειραιά, καθώς πέραν του αφεντικού της ΠΑΕ διαταράχθηκε η ψυχική υγεία και η επαγγελματική υπόσταση, τόσο των στελεχών του συλλόγου όσο και απλών εργαζομένων του.

Ιδιαίτερα εκείνη η περιβόητη ανακοίνωση των ΑΝΕΛ που χαρακτήριζε τον Ολυμπιακό ως «εγκληματική ομάδα», επ' ουδενί δεν έχει ξεχαστεί από τους Πειραιώτες, που ετοιμάζονται τώρα να απαντήσουν κατάλληλα μέσω της νομικής οδού...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags