Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα για Φορτούνη, τι γράφτηκε που σε αφήνει άφωνο - Ποιος τον «τελειώνει» και γιατί
| 2018-03-27 11:55:00

Απίστευτα πράγματα για Φορτούνη, τι γράφτηκε που σε αφήνει άφωνο - Ποιος τον «τελειώνει» και γιατί

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτα πράγματα για Φορτούνη, τι γράφτηκε που σε αφήνει άφωνο - Ποιος τον «τελειώνει» και γιατί

Παίζει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του; Φεύγει με 7 εκατ. ευρώ;

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Φορτούνης, καθώς τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες.  

Μάλιστα, μία από τις ομάδες που παρουσιάζεται να θέλει τον Έλληνα άσο είναι η Μαρσέιγ, η οποία φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον παίκτη και σκοπεύει να τον παρακολουθήσει από κοντά στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Αίγυπτο.

Πάντως, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, η γαλλική ομάδα δύσκολα μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει επίσημη κίνηση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, για μια σειρά από σημαντικούς λόγους.

Αρχικά, δεν έχει έλλειψη στη θέση που αγωνίζεται ο Κώστας Φορτούνης, όπου διαθέτει μια σειρά από αστέρα, με κορυφαίο όλων τον σούπερ σταρ Ντιμιτρί Παγέτ.

Επιπλέον, θεωρείται δύσκολο η Μαρσέιγ να μπει στα διαδικασία να επενδύσει ξανά σε Έλληνα παίκτη, μετά την αποτυχημένη, όπως έχει αποδεχθεί μέχρι στιγμής, μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων του Κώστα Μήτρογλου. Και ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός αξιώνει τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μπαλαδόρο.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ένας παίκτης που έχει γεμάτη σεζόν φέτος σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα, που βρίσκεται στην ηλικία των 26 ετών, δεν μπορεί να «τσεκαριστεί» σε ένα… φιλικό παιχνίδι Εθνική ομάδων για να αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί έναντι ενός τόσο μεγάλου αντιτίμου. Άσχετα, βεβαίως, με το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Κώστας Φορτούνης όχι μόνο να μην παίξει στο αρχικό σχήμα, αλλά και μην αγωνιστεί καθόλου!

Όπως έχουμε τονίσει ξανά, το μόνο βέβαιο στην περίπτωση του Έλληνα άσου είναι ότι παραχωρείται από τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του στο Λιμάνι, ειδικά από τη στιγμή που οι φετινές του μέτριες εμφανίσεις έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν μια σειρά από αντιδράσεις στον κόσμο του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags