Facebook Pixel Sportdog.gr | Φως στο τούνελ; Ποιος βάζει το χέρι στην τσέπη για να γλιτώσει… την καταστροφή ο ΠΑΟ!
| 2018-03-27 18:50:00

Φως στο τούνελ; Ποιος βάζει το χέρι στην τσέπη για να γλιτώσει… την καταστροφή ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Φως στο τούνελ; Ποιος βάζει το χέρι στην τσέπη για να γλιτώσει… την καταστροφή ο ΠΑΟ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, οι τελευταίες κινήσεις.

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα άσχημα νέα από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ για την αδειοδότηση, ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, ώστε να βρεθεί λύση με τους πιστωτές και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, όπως ορίζει η υπάρχουσα νομοθεσία.

Από το βράδυ της Δευτέρας άλλωστε, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την ομάδα να πέσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr ήδη έχουν ξεκινήσει και οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να έχει συζήτηση μαζί του αναφορικά με τις επόμενες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί ο εφιάλτης του υποβιβασμού.

Ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πρόθυμος να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να υπογραφούν νέοι διακανονισμοί, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να καταβάλει το σύνολο του ποσού που απαιτείται για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο Τριφύλλι και στελέχη της διοίκησης έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους πιστωτές. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ σοβαρή και παρότι η κατάσταση είναι οριακή, υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβουν και θα γλιτώσουν την καταστροφή.

Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, πως τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως ζόρικα, ο χρόνος πιέζει και επιπλέον δεν εξαρτώνται πλέον όλα από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags