Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιά» στο Ρέντη, τρέχει και δεν φτάνει ο Γκαρσία - «Έλιωσαν» οι παίκτες, τι έκανε ο Βρέντζος
| 2018-03-28 09:22:00

«Φωτιά» στο Ρέντη, τρέχει και δεν φτάνει ο Γκαρσία - «Έλιωσαν» οι παίκτες, τι έκανε ο Βρέντζος

του Παναγιώτη Νικολάου
«Φωτιά» στο Ρέντη, τρέχει και δεν φτάνει ο Γκαρσία - «Έλιωσαν» οι παίκτες, τι έκανε ο Βρέντζος

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό, όλοι ανάστατοι, γιατί... καίγονται;

Ξαφνικός «πονοκέφαλος» έχει κυριεύσει τον Όσκαρ Γκαρθία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Επειτα από μια μακρά περίοδο... διακοπών για την ομάδα, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να πέσουν κατευθείαν στα βαθιά, μια και πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για δράση το Σάββατο στον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Το πρόβλημα του Ισπανού τεχνικού και των παικτών του δεν είναι τόσο το ότι αγωνίζονται το Σάββατο χωρίς κανένα μα κανένα περιθώριο να υποπέσουν σε νέα «γκέλα» και να δώσουν επιπλέον τροφή για αρνητικά σχόλια, όσο το γεγονός πως μέχρι και την Πέμπτη δεν μπορούν να υπολογίζονται στις προπονήσεις οι διεθνείς παίκτες... Και δεν είναι καθόλου λίγοι, καθώς από τον Ρέντη απουσίαζαν εδώ και περίπου 10 μέρες περί τους 15 ποδοσφαιριστές

Ουσιαστικά, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να πάνε στη Λιβαδειά με... μιάμιση «κανονική» προπόνηση στα πόδια τους και τον Όσκαρ Γκαρθία να μην έχει ακόμα και σήμερα πλήρη έλεγχο και εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης των περισσότερων παικτών του.

Έτσι, η προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό γίνεται με σημαντικά εμπόδια κι ενώ είναι δεδομένο πως κανείς από τη διοίκηση ή τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν θα αναζητήσει τέτοιου είδους δικαιολογίες και ελαφρυντικά σε περίπτωση νέου στραβού αποτελέσματος.

Τα δεδομένα αυτά είναι που έχουν φέρει στην «τσίτα» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, γι' αυτό και όλοι στο Ρέντη έχουν πάρει... φωτιά. Από το διοικητικό επιτελείο, το οποίο με πρωτοστάτη τον Γιάννη Βρέντζο ξεκίνησε ήδη να περνάει μηνύματα επαγρύπνησης στους παίκτες, μέχρι το τεχνικό τιμ, που έβαλε στο... φουλ τις μηχανές της προετοιμασίας για το σαββατιάτικο ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη ο Όσκαρ Γκαρθία «έλιωσε» τους παίκτες του στην προπόνηση, με πρόγραμμα υψηλής έντασης πρωί και απόγευμα και τις απαιτήσεις να είναι διαρκείς και έντονες προς όλους, ώστε να εκτελούν στο ακέραιο τις ασκήσεις.

Το τεχνικό επιτελείο έχει στείλει σαφή μηνύματα τα τελευταία 24ώρα πως όλοι πρέπει να στρέψουν τη συγκέντρωση και την προσοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να ξεχάσουν ό,τι άλλο έχει συμβεί σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, όπως και ότι η νίκη το Σάββατο στη Λιβαδειά είναι αυτοσκοπός. Ωστόσο, την Πέμπτη αναμένεται να γίνει κουβέντα, με όλους τους παίκτες παρόντες. 

Από τη μεριά της και η διοίκηση έδειξε πόσο πολύ ενδιαφέρεται να καταστεί ξεκάθαρο σε όλους ότι τα... ψέματα τελείωσαν και ότι πρέπει «να βάλουν τα κεφάλια μέσα» και να δουλέψουν σοβαρά και αποφασιστικά για το «5 στα 5» έως τη λήξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Γιάννης Βρέντζος ήταν «παρών» στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης, θέλοντας να διαπιστώσει ότι όλα δουλεύουν... ρολόι ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων των Ερυθρολεύκων.   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags