Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τινάζουν την ομάδα οι παίκτες και «μπλόκο» Τσίπρα στον Γιαννακόπουλο;
| 2018-03-28 11:00:00

«Σεισμός» μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τινάζουν την ομάδα οι παίκτες και «μπλόκο» Τσίπρα στον Γιαννακόπουλο;

του Νίκου Στεργίου
«Σεισμός» μεγατόνων στον ΠΑΟ - Τινάζουν την ομάδα οι παίκτες και «μπλόκο» Τσίπρα στον Γιαννακόπουλο;

Εξελίξεις-φωτιά στο Τριφύλλι, στα κάγκελα Θύρα 13 και «Πράσινη».

Μεγαλώνει η αγωνία στον Παναθηναϊκό, καθώς τα περιθώρια για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας στενεύουν επικίνδυνα και γι’ αυτό οι αντιδράσεις έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Τόσο στις τάξεις των οπαδών, όπου σήμερα θα γίνει συνάντηση της Θύρας 13 στον «Τάφο του Ινδού», όσο και στα «πράσινα» Μέσα, με την εφημερίδα «Πράσινη» να στέλνει και σήμερα… μηνύματα προς την πλευρά της νυν διοίκησης.

Η κατάσταση θεωρείται έκρυθμη, ωστόσο στην «πράσινη» ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να προλάβουν να φανούν συνεπείς και να αποφευχθεί το εφιαλτικό σενάριο του υποβιβασμού.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» παλεύουν να πάρουν από την ΕΠΟ παράταση για τη διευθέτηση των οφειλών τους, προκειμένου να προφτάσουν να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο που τους θα τους επιτρέψει να πάρουν την πολυπόθητη αδειοδότηση. Όπως εκτιμάται, μάλιστα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η ομοσπονδία να «βοηθήσει» με αυτόν τον τρόπο το Τριφύλλι.

Τινάζουν την ομάδα οι παίκτες;

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς περιμένουν με αγωνία της εξελίξεις. Δεν ισχύει, πάντως, αυτό που γράφτηκε ότι ζήτησαν ενημέρωση από τη διοίκηση. Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές απευθύνθηκαν προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Χριστόφορο Κόλα, ζητώντας όντως με δραματικό τόνο να μάθουν ποια θα είναι η τύχη της ομάδας. 

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να φτάσουν στο Κορωπί και τα χαρτιά των διακανονισμών που θα πρέπει να υπογράψουν οι παίκτες στα πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες, ωστόσο θεωρείται δύσκολο οι ποδοσφαιριστές να συναινέσουν με τις συνθήκες και το κλίμα που επικρατεί σε αυτή τη φάση εντός της ομάδας. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια δυναμική παρουσία από τη διοίκηση που θα εγγυηθεί στους ποδοσφαιριστές το «αύριο», αν κι αυτό το σενάριο δε μοιάζει και τόσο πιθανό.

«Μπλόκο» Τσίπρα στο «Αthens Alive»;

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατάει στάση αναμονής και περιμένει να τρέξει το «Athens Alive», προκειμένου να πάρει το «ΟΚ» από τους «συμπαίκτες» για να κάνει κίνηση για την ΠΑΕ. Πάντως, αν ισχύει η τελευταία πληροφορία πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ να προσαρμόσει το όλο πρότζεκτ στην υπάρχουσα νομοθεσία, για να δώσει η κυβέρνηση την τελική έγκριση, μάλλον δεν πρόκειται για θετική εξέλιξη, τουλάχιστον ως προς τη χρονοτριβή που μπορεί να προκύψει.

Όταν, μάλιστα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να αλλάξει τον νόμο περί επενδύσεων για να προχωρήσει πιο γρήγορα το πλάνο. Και, φυσικά, κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η αντίδραση των ξένων εταιρειών σε αυτό το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα, αν και εφόσον ισχύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags