Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ! Ποιοι μπλοκάρουν το πρωτάθλημα - Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός
| 2018-03-28 22:58:00

Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ! Ποιοι μπλοκάρουν το πρωτάθλημα - Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Στον... αέρα η Σούπερ Λιγκ! Ποιοι μπλοκάρουν το πρωτάθλημα - Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Μετά την απόφαση για κατάργηση της κεντρικής διαχείρισης της Superleague, το ζήτημα της εξασφάλισης τηλεοπτικών συμβολαίων είναι φλέγον για τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής, οι μισές ομάδες της Superleague, οκτώ τον αριθμό, δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα που δυσχεραίνει την εξασφάλιση αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλωνας Σμύρνης, Κέρκυρα και Πλατανιάς.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι εκπρόσωποι των παραπάνω συλλόγων είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στην οποία υποστήριξαν ότι η απουσία κεντρικής διαχείρισης δημιουργεί πρωτάθλημα «δύο ταχυτήτων», ενώ έκαναν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των οκτώ άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να… τραβήξουν το σχοινί στα άκρα εάν δεν βρεθεί λύση, δηλαδή να μπλοκάρουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος!

Κάτι τέτοιο θα συμβεί εάν δεν υπογράψουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες, με την τύχη του πρωταθλήματος να βρίσκεται στον αέρα. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βασιλειάδης υποσχέθηκε να κάνει κάποιες ενέργειες για την εξεύρεση λύσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags