Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, απόφαση που αλλάζει τα πάντα - Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται
| 2018-03-28 23:23:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, απόφαση που αλλάζει τα πάντα - Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, απόφαση που αλλάζει τα πάντα - Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται

H αλλαγή που θα καθορίσει την επόμενη μέρα των Πειραιωτών!

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στις εναπομείνασες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, αφού φαίνεται ότι ο Όσκαρ Γκαρσία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Οι φήμες για την επόμενη ημέρα της ομάδας είναι ήδη αρκετές και από τη στιγμή που το ζήτημα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι για τον πάγκο του Ολυμπιακού γράφονται ουκ ολίγα ονόματα.

Πάντως, σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε πρωινό ρεπορτάζ για το γεγονός ότι παρά τη φημολογία, ο Πάουλο Σόουζα πολύ δύσκολα θα βρεθεί στα υπ’ όψιν των Ερυθρολεύκων, αφενός επειδή αξιώνει υψηλό συμβόλαιο (πάνω από ένα εκατ. ετησίως) και αφετέρου γιατί δεν θεωρεί το ελληνικό πρωτάθλημα ως μια ελκυστική επιλογή για την καριέρα του.

Μπορεί το εν λόγω σενάριο να μην έχει βάση στην πραγματικότητα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι διοικούντες του Ολυμπιακού σχεδιάζουν να επαναφέρουν την ομάδα στο «πορτογαλικό» μοντέλο, με την πρόσληψη τεχνικού από τη χώρα της Ιβηρικής.

Αυτή τη στιγμή, η διαδοχή του Γκαρσία από Πορτογάλο τεχνικό από την Πορτογαλία μοιάζει να είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο για τους Πειραιώτες. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να διαρρεύσουν κι άλλα ονόματα, που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags