Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στη Λεωφόρο - Τι έκαναν οι Παναθηναϊκοί - «Πάμε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου»!
| 2018-03-28 23:42:00

Χαμός στη Λεωφόρο - Τι έκαναν οι Παναθηναϊκοί - «Πάμε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου»!

Sportdog Team
Χαμός στη Λεωφόρο - Τι έκαναν οι Παναθηναϊκοί - «Πάμε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου»!

Οι πρώτες αντιδράσεις από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Περισσότεροι από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 13 και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον «Τάφο του Ινδού», ώστε να συζητήσουν για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι φίλαθλοι φώναξαν συνθήματα κατά της νυν διοίκησης και αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ συζητήθηκε η πρόταση να σχηματιστεί μία πενταμελής επιτροπή και να επισκεφθεί τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, ώστε να του ζητήσουν να βοηθήσει την ποδοσφαιρική ομάδα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Η πρόταση δεν εγκρίθηκε, ενώ δεν προχώρησε ούτε η ιδέα να επισκεφθεί ο κόσμος το σπίτι του, αν και έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια συνάντηση άμεσα μαζί του.

Η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πάντως, Τατιάνα Πυτιχούτη ανέφερε ακόμα ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά της διοίκησης, αλλά και για να μάθουν όλοι το πραγματικό χρέος.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, περίπου 1000 οπαδοί του Τριφυλλιού έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, φωνάζοντας συνθήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags