Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στον Ολυμπιακό, τι έκαναν οι παίκτες, πανικός στην ΠΑΕ - Δύσκολες ώρες, «αναίσθητος» ο Μιραλάς
| 2018-03-30 09:30:00

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό, τι έκαναν οι παίκτες, πανικός στην ΠΑΕ - Δύσκολες ώρες, «αναίσθητος» ο Μιραλάς

του Παναγιώτη Νικολάου
ΣΟΚ στον Ολυμπιακό, τι έκαναν οι παίκτες, πανικός στην ΠΑΕ - Δύσκολες ώρες, «αναίσθητος» ο Μιραλάς

Χαμός στο Ρέντη και μεγάλη αναστάτωση, τo sportdog.gr αποκαλύπτει.

Ποια επανέναρξη του πρωταθλήματος; Άλλο πράγμα «καίει» τους παίκτες του Ολυμπιακού και δημιουργεί τις τελευταίες ώρες αναστάτωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη...

Αφορά κυρίως στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως έρχεται Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που αν επαληθευτεί, τότε για τους παίκτες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πληρωθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ γενικά θα βρεθούν επαγγελματικά στον «αέρα». Εδώ και μέρες υπάρχει αναστάτωση στους παίκτες του Ολυμπιακού και το έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο, μια και όλοι απογοητεύτηκαν από την ξαφνική διακοπή του πρωταθλήματος και την πλήρη άγνοια που είχαν για το πότε θα άρχιζαν ξανά οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Γενικά, όλη αυτή η αβεβαιότητα έχει επιφέρει μεγάλο εκνευρισμό και σύγχυση -κυρίως- στους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού και τις τελευταίες ώρες έγινε ακόμα μεγαλύτερη από την έντονη φημολογία πως μπορεί η ΦΙΦΑ να επιβάλει βαριές ποινές στην ΕΠΟ και να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις. Από την πλευρά της διοίκησης, βέβαια, προσπαθούν να καθησυχάσουν τους παίκτες, ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί η γενικότερη ανησυχία αλλά και η αμηχανία σχετικά με την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άπαντες στο Λιμάνι κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα , αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και δεν αποτελεί μυστικό πως έχουν ειδοποιήσει ήδη οι περισσότεροι τους μάνατζέρ τους, προκειμένου να βρίσκονται σε... επιφυλακή!

Την ίδια ώρα πάντως, υπάρχει και ένας ξένος παίκτης στον Ρέντη που δεν ασχολείται με όλα αυτά και προσπαθεί εμφανώς να παραμείνει συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς, που επέστρεψε πάρα πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε ματς της εθνικής ομάδας του Βελγίου. Ο 31χρονος σταρ βλέπει πως έχει σοβαρές πιθανότητες να μπει στην 23άδα της εθνικής ομάδας της χώρας του και θέλει να τις εξαντλήσει, ανεβάζοντας στροφές μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Ο Κέβιν Μιραλάς δείχνει να μην ασχολείται καθόλου με τα θέματα της καθημερινότητας των περισσότερων ποδοσφαιριστών και τα συμβόλαια, που βρίσκονται στον «αέρα» και γι' αυτό δεν συμμετείχε ιδιαίτερα στις συζητήσεις που έγιναν στην προπόνηση της Πέμπτης επί του θέματος.

Αντίθετα, εμφάνισε ιδιαίτερο ζήλο στην προπόνηση και δείχνει έτοιμος να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, περιμένοντας ότι τελικά θα ακούσει τα... ευχάριστα από την τεχνική ηγεσία του Βελγίου και θα είναι «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Είναι σαφές, πάντως, ότι στον Βέλγο διεθνή επιθετικό έχει κάνει καλό η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, διότι τον έχει βάλει ξανά σε ρυθμό αγώνων, κάτι πολύ σημαντικό για την επίτευξη του στόχου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags