Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένοι στη FIFA με... ΠΑΟΚ, έτοιμοι για GREXIT - «Κεραυνοί» σε Βασιλειάδη!
| 2018-03-30 12:30:00

Τρελαμένοι στη FIFA με... ΠΑΟΚ, έτοιμοι για GREXIT - «Κεραυνοί» σε Βασιλειάδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελαμένοι στη FIFA με... ΠΑΟΚ, έτοιμοι για GREXIT - «Κεραυνοί» σε Βασιλειάδη!

Τρομερά πράγματα ακόμα και από... ρεπόρτερ του Δικεφάλου.

Όλα σε μια κλωστή κρέμονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το GREXIT βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, αν η ΕΠΟ και όλοι οι αρμόδιοι φορείς δεν συμμορφωθούν και δεν πράξουν όσα απαιτεί εδώ και τώρα η FIFA.

Oι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας θέλουν κατά βάση να τηρούνται οι νόμοι και να τιμωρούνται άπαντες με τις προβλεπόμενες αυστηρότερες ποινές, καθώς έτσι θεωρείται ότι θα καταπολεμηθούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα ανομίας που πλήττουν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, η αρχή δεν φαίνεται πως έγινε από την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη στην «καυτή» υπόθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα θεωρεί η FIFA, μιας και οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ανέμεναν μεγαλύτερες ποινές σε βάρος του Δικεφάλου του Βορρά. Αυτή, άλλωστε, φαίνεται πως ήταν και η ενημέρωση που είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης από τη FIFA, μετά τη δημοσιοποίηση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, κάτι που σαφώς φέρνει το GREXIT ακόμα πιο κοντά.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι ακόμα και στις τάξεις του ΠΑΟΚ ανέμεναν μεγαλύτερες ποινές κι αυτό διαφαίνεται εύκολα από τις κατά τ’ άλλα ήπιες αντιδράσεις από τους «ασπρόμαυρους». Υπήρχε έντονη φημολογία τις προηγούμενες μέρες ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα τιμωρηθεί με αυστηρότερα κριτήρια (ακουγόταν μέχρι και για -9), επομένως η ανακοίνωση του -3 θεωρήθηκε «καλή αντιμετώπιση» στους κύκλους του συλλόγου, κάτι που αποδεικνύεται ακόμα και από τις αρθρογραφίες ρεπόρτερ της ομάδας που «αποκάλυψαν» την αίσθηση που υπήρχε στην Τούμπα ότι ο πέλεκυς θα έπεφτε πιο βαρύς. Εξάλλου, κυριαρχούσε ο φόβος στη Θεσσαλονίκη ακόμα και «εξόντωση» του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με κάποια όχι και τόσο ακραία σενάρια.   

Στο μεταξύ, το ακόμα πιο φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι ανέκαθεν γινόταν λόγος για άμεση παρέμβαση της FIFA και της UEFA, προκειμένου να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και τώρα που συνέβη αυτό έχει ξεσπάσει ένας απίστευτος πόλεμος κατά των... ξένων που «δεν σέβονται το ποδόσφαιρο», όπως, μάλιστα, δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Απίστευτα πράγματα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags