Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεισε» μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ μέσα στο… χαμό - Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν, «μπόμπερ» στα ασπρόμαυρα
| 2018-03-30 15:33:00

«Έκλεισε» μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ μέσα στο… χαμό - Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν, «μπόμπερ» στα ασπρόμαυρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Έκλεισε» μεταγραφάρα ο ΠΑΟΚ μέσα στο… χαμό - Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν, «μπόμπερ» στα ασπρόμαυρα

Συμφωνία με τον παίκτη, πόσα «σκάνε» στην Τούμπα.
 

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να επικρατεί από χθες μεγάλος αναβρασμός, μετά την ανακοίνωση της ποινής για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν εγκαταλείψει την ομάδα και τον αγωνιστικό τους προγραμματισμό.

Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, όπως φάνηκε από τη χθεσινή δήλωσή του, με αφορμή τη δική του τιμωρία, σκοπεύει να παραμείνει στο πλευρό του συλλόγου και να κάνει τα πάντα για να φτιάξει μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να «έκλεισε» τον Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον μεγάλο γκολτζή της φετινής Super League και τον παίκτη-αποκάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως ακούγεται στα Γιάννινα τις τελευταίες ώρες, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ικανό φορ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να τα βρει ο Δικεφάλος με τον ΠΑΣ, κάτι που δεν είναι δύσκολο να συμβεί, από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη (κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ).

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει όποτε το θελήσει από εδώ και πέρα τον Πέδρο Κόντε, από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει το «οκ» του παίκτη. Κάτι για το οποίο φαίνεται πως έχει ενημερώσει ήδη και τη διοίκηση του ΠΑΣ, ο οποίος, φυσικά, δεν μπορεί να αντισταθεί, από τη στιγμή που υπάρχει, όπως προαναφέραμε, ρήτρα αγοράς του για τον Ισπανό άσο. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags