Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε… πιστόλια στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ - Πέρασε αέρα και έστειλε μήνυμα! (BINTEO)
| 2018-03-31 19:06:00

Έβγαλε… πιστόλια στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ - Πέρασε αέρα και έστειλε μήνυμα! (BINTEO)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Έβγαλε… πιστόλια στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ - Πέρασε αέρα και έστειλε μήνυμα! (BINTEO)

Με γκολ των Κάμπος και Κρέσπο, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο.

 

Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, αλλά και χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μείωσε την διαφορά από την ΑΕΚ και προσπέρασε τον Ολυμπιακό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Οι Κάμπος και Κρέσπο βρήκαν δίχτυα, όμως εξαιρετική παρουσία είχαν οι Πέλκας και Μαουρίσιο.

Οι δύο ομάδες ήταν δραστήριες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο πολύ γρήγορα ο ρυθμός έπεσε και η εικόνα του ματς χάλασε σε μεγάλο βαθμό, καθώς φάνηκε πως οι ποδοσφαιριστές ήταν επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος πάντως, μόλις στο έκτο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, όταν έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία, πρώτα με το σουτ του Μπρούνο που έδιωξε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια με τον Πασχαλάκη να πλασάρει άουτ από εξαιρετική θέση. Ο Δικέφαλος απάντησε στο 17’ με ένα καλό σουτ του Βιεϊρίνια, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν υπήρχε το παραμικρό. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα φτάναμε στην ανάπαυλα χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, στο 36’ το ματς πήρε φωτιά με την κομπίνα του ΠΑΟΚ και το 0-1. Ο Πέλκας εκτέλεσε με πάσα το φάουλ έξω από την περιοχή, έδωσε στον Βιεϊρίνια αυτός με τη μία στον Τζάλμα Κάμπος που έκανε την κίνηση από τα δεξιά και ο Ανγκολέζος με μια ψηλοκρεμαστή λόμπα σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Μετά το γκολ ο ρυθμός ανέβηκε, ο ΠΑΟΚ έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Μαουρίσιο να πλασάρει άουτ από καλή θέση, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα φιλόδοξο σουτ του Μάντσον.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ουσιαστικός. Οι Περιστεριώτες στο 49’ έφτασαν μία ανάσα από το 1-1, όταν ο Βασιλακάκης εκτέλεσε ένα φάουλ η μπάλα πέρασε από τον Καρασαλίδη που σηκώθηκε ψηλότερα και εν συνεχεία ο Ρισβάνης από τα δυο μέτρα δεν μπόρεσε να κάνει τη προβολή. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Έλληνας αμυντικός, το έκανε λίγα λεπτά αργότερα για τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πέλκας κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή, ντρίπλαρε τον Ντιγκινί και έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Ισπανό αμυντικό, που σε κενή εστία έγραψε το 0-2.

Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ξαναμπει στο παιχνίδι, όμως ο Πασχαλάκης όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.
 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Πέλκας ήταν ο πρωταγωνιστής και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Το 1-0 ξεκινάει από δική του εκτέλεση φάουλ κα το 2-0 από δική του… έμπνευση και ασίστ. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ατρόμητος, όπως ήταν γνωστό, αγωνίστηκε χωρίς τους δανεικούς Ουάρντα, Χατζησαϊα και Γιαννούλη. Ο Νταμίρ Κάναντι ξεκίνησε με τους Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Καρασαλίδη, Ρισβάνη, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Μπρούνο Φελίπε, Ντάουντα. Στο 60’ πέρασε στο ματς ο Κωτσόπουλος, ενώ στο 75’ ο Ντάουντα αντικατέστησε τον κακό Βασιλακάκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς του Μακ και Σάχοβ, και έχοντας στην ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Τζάλμα, Λημνιό, Πέλκα και Πρίγιοβιτς. Στο 64’ ο Μπίσεσβαρ πέρασε αντί του Λημνιού και στο 78’ ο Ελ Καντουρί αντί του Πέλκα. Στο 84’ πέρασε εκτός αγώνα ο Τζάλμα Κάμπος και μπήκε στη θέση του ο Μακ. 

Η ΦΑΣΗ: Η κομπίνα στο 1-0 ήταν… όλα τα λεφτά και χωρίς υπερβολή, οι αμυντικοί του Ατρομήτου θα το δουν το βράδυ στα highlights. Ο Πέλκας εκτέλεσε με πάσα το φάουλ έξω από την περιοχή, έδωσε στον Βιεϊρίνια αυτός με τη μία στον Τζάλμα Κάμπος που έκανε την κίνηση από τα δεξιά και ο Ανγκολέζος με μια ψηλοκρεμαστή λόμπα σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.


ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αθανάσιος Τζήλος και οι βοηθοί του είχαν ένα εύκολο απόγευμα, καθώς το ματς δεν είχε δύσκολες φάσεις και κύλησε ήσυχα.


ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ πήρε μία μεγάλη νίκη, με την οποία ίσως να πανηγύριζε το πρωτάθλημα σήμερα, αν δεν είχαν προηγηθεί τα όσα έγιναν στην Τούμπα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Τώρα, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την δεύτερη θέση. Είναι στο -5 από την Ένωση (και περιμένει την απόφαση από την Έφεση) και στο +2 από τον Ολυμπιακό που αγωνίζεται τώρα στη Λιβαδειά.


ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο… νεκρό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, από μία φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως χωρίς τον Ουάρντα δεν είχε μεγάλη τύχη. Ο Δικέφαλος ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι για να δώσει απαντήσεις και δεν άφησε περιθώρια στους Περιστεριώτες.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα δύο γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags