Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χρυσός» βαθμός για τη Λαμία – Σοβαρά μπλεξίματα για Κέρκυρα!
| 2018-04-01 19:10:00

«Χρυσός» βαθμός για τη Λαμία – Σοβαρά μπλεξίματα για Κέρκυρα!

Sportdog Team
«Χρυσός» βαθμός για τη Λαμία – Σοβαρά μπλεξίματα για Κέρκυρα!

«Κόλλησαν» στο 0-0 οι Φαίακες και τώρα… τρέχουν!

Η Κέρκυρα «καιγόταν» για τη νίκη κόντρα στη Λαμία, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ουκ ολίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0, αποτέλεσμα που βόλεψε απόλυτα τους Λαμιώτες.

Η ισοπαλία άφησε την Κέρκυρα στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς, τη στιγμή που ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ και έφτασε τους 22. Όχι μόνο αυτό, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο (κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα), κάτι που σημαίνει ότι το έργο της Κέρκυρας για την παραμονή έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολο. Όσο για τη Λαμία, πήρε αυτό που ήθελε, έφτασε τους 25 βαθμούς και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία.

Η Κέρκυρα είχε ορισμένες μεγάλες στιγμές για γκολ, με τους Ρόλε και Τουράμ να χάνουν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 59', ενώ στο 71' ο Ζορμπάς έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 74' ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία την προσπάθεια του Επστάιν και στις καθυστερήσεις οι αμυντικοί της Λαμίας πρόλαβαν τελευταία στιγμή τους αντιπάλους, οι οποίοι είχαν... κατασκηνώσει στην περιοχή τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σιόντης, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Μπαλάφας, Παμλίδης, Ρόλε, Επστάιν, Τουράμ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Πίτι, Μπούντικ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags