Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για το μέλλον του Παναθηναϊκού – Τι είπε για αδειοδότηση και υποβιβασμό!
| 2018-04-01 23:01:00

Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για το μέλλον του Παναθηναϊκού – Τι είπε για αδειοδότηση και υποβιβασμό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για το μέλλον του Παναθηναϊκού – Τι είπε για αδειοδότηση και υποβιβασμό!

Μίλησε για το θέμα που "καίει" ο πρόεδρος του Τριφυλλιού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για το μεγάλο ζήτημα που «καίει» το Τριφύλλι και δεν είναι άλλο από αυτό της αδειοδότησης προκειμένου οι Πράσινοι να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο κ. Κωνσταντίνου παραδέχθηκε ότι ο φάκελος του Παναθηναϊκού δεν είναι ακόμα πλήρης, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα δοθεί στον σύλλογο η παράταση 15 ημερών που ζήτησε, ώστε να τακτοποιηθούν τα θέματα προς επίλυση και το Τριφύλλι να πάρει την αδειοδότηση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας ότι σημειώθηκε έντονος διάλογος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Στις 3-4 του μηνός λήγει η προθεσμία για να καταθέσουμε τον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει.

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η ΟΥΕΦΑ θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο.

Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags