Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι, αυτόν βάζει αντι-Γκαρσία ο Μαρινάκης - Τι «μαρτύρησε» ο Κοβάσεβιτς
| 2018-04-02 09:15:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι, αυτόν βάζει αντι-Γκαρσία ο Μαρινάκης - Τι «μαρτύρησε» ο Κοβάσεβιτς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι, αυτόν βάζει αντι-Γκαρσία ο Μαρινάκης - Τι «μαρτύρησε» ο Κοβάσεβιτς

Χαμός στον Πειραιά, «τέλος» ο Ισπανός, ποιος αναλαμβάνει άμεσα.

«Φουντώνουν» διαρκώς οι φήμες σχετικά με την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό. Η επικείμενη επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό αναμένεται πως θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι, με τον Οσκαρ Γκαρθία να είναι εκείνος που αισθάνεται περισσότερο άβολα από οποιονδήποτε άλλον στον Πειραιά.

Τα «ψωμιά» του Ισπανού είναι μετρημένα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και δεν αποκλείεται να μην καθίσει ξανά σε αυτόν, καθώς οι φήμες οργιάζουν πως στο υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο Χρήστος Κόντης εκείνος που θα ηγηθεί του τεχνικού τιμ των Ερυθρολεύκων. Το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφορεί ευρέως, πλέον, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία, όπου παρουσιάζεται ήδη ως σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κλείσει τη χρονιά χωρίς τον 45χρονο στον πάγκο του, μια και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από τα πεπραγμένα του στην τεχνική ηγεσία.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, οι Ερυθρόλευκοι είχαν πολύ πρόσφατα νέα επαφή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπου ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα σημείωσε μεταξύ άλλων πως έχει δεσμευτεί να δώσει μιαν απάντηση στην ομάδα του έως τον Μάιο για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν και ότι έως τότε δεν θέλει να δώσει τα χέρια με άλλον σύλλογο... Παράλληλα, στον σερβικό Τύπο μίλησε ο αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων του Πειραιά, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πλέκοντας το εγκώμιο του 48χρονου τεχνικού.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μια καταπληκτική ομάδα, που καθοδηγείται από έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο Μιλόγεβιτς. Εχει δείξει την αξία του και στην Ελλάδα. Μαζί του η ομάδα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ενώ τα πήγε περίφημα στην Ευρώπη», τόνισε ο παλαίμαχος σούπερ σταρ και ακόμα σχολίασε με διπλωματικό τρόπο τις φήμες για το μέλλον.

«Για την ώρα, εκείνος βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα και εμείς έχουμε τον δικό μας προπονητή. Δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσω τις φήμες, καθώς εκτός των άλλων οι δύο ομάδες έχουμε αδελφικές σχέσεις», δήλωσε ο «Νταρκογκόλ» με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της... προπονητολογίας,  προέρχονται από την αγορά της ιβηρικής, αλλά και τη Γαλλία. Προφανώς όμως δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο όσο του Σέρβου τεχνικού, αν και όλες αυτές οι περιπτώσεις θα εξεταστούν ενδελεχώς μέχρι και τον Μάιο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags