Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελάθηκε» ο Αλαφούζος, τινάζει την μπάνκα - Φοβερή κίνηση για τη Λίγκα, τι «παίζει» με επενδυτή!
| 2018-04-03 10:00:00

«Τρελάθηκε» ο Αλαφούζος, τινάζει την μπάνκα - Φοβερή κίνηση για τη Λίγκα, τι «παίζει» με επενδυτή!

του Νίκου Στεργίου
«Τρελάθηκε» ο Αλαφούζος, τινάζει την μπάνκα - Φοβερή κίνηση για τη Λίγκα, τι «παίζει» με επενδυτή!

«Σαρώνει» το αφεντικό της ΠΑΕ, πώς τα φέρνει όλα τούμπα.

Μέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr περί άμεσης ενεργοποίησης του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τακτοποιήσει όλες τις «καυτές» υποθέσεις και να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το αφεντικό του Τριφυλλιού έδωσε το «παρών» και στη σύσκεψη που έγινε χθες με τις «άστεγες» ομάδες, έτσι ώστε ως επικεφαλής να κάνει τις κατάλληλες επαφές με τα υποψήφια κανάλια (ΕΡΤNova) προκειμένου να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν.

Βεβαίως, με αυτό τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποσκοπεί και στο να αποκτήσει περισσότερους «συμμάχους» στη Super League, κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε μια πιθανή αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού, που έχει προτείνει η ΑΕΚ και οριακά δεν ψηφίστηκε από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργανώτριας αρχής.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να πληρώσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και «καίνε» τους «πράσινους», έτσι ώστε η ομάδα να «καθαρίσει» και να παραδώσει πλήρη φάκελο για να πάρει την αδειοδότηση. Η εξασφάλιση παράτασης που πήρε, άλλωστε, το Τριφύλλι ήταν επιτυχίας της ΠΑΕ και σημαντική «ανάσα», προκειμένου το επόμενο διάστημα να διευθετηθούν όλες οι υποθέσεις.

Μάλιστα, το συνολικό ποσό που αναμένεται να δώσει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ (μαζί με τα έξοδα πληρωμών της ομάδας), ενώ ήδη υπολογίζεται πως το τελευταίο διάστημα έχει προσφέρει περίπου 1 εκατ. ευρώ ακόμα για να παραμείνει λειτουργική η ΠΑΕ. Πρόκειται σίγουρα για πολλά χρήματα, που το αφεντικό του συλλόγου προσφέρει για να αποφευχθούν τα χειρότερα και ενδεχομένως να εξασφαλιστεί ομαλή μετάβαση σε μια επόμενη διοικητική κατάσταση, αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις.  

Πάντως, για κάποιους μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εφημερίδα «Πράσινη», ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, συντηρεί στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από το εξωτερικό για την αγορά της ΠΑΕ, σύμφωνα, τουλάχιστον, με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι της ομάδας. Και σήμερα υπάρχει σχετική αναφορά και, μάλιστα, με μεγαλύτερη γραμματοσειρά απ’ ότι συνήθως…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags