Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος να το φανταστεί αυτό που έρχεται για τον Παναθηναϊκό - ΣΟΚ... παντού!
| 2018-04-02 11:30:00

Ποιος να το φανταστεί αυτό που έρχεται για τον Παναθηναϊκό - ΣΟΚ... παντού!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος να το φανταστεί αυτό που έρχεται για τον Παναθηναϊκό - ΣΟΚ... παντού!

Μεγάλη εβδομάδα για το τριφύλλι, όλα αναλυτικά εδώ.

Τρομερές ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου, μετά το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο πέρασαν στα ψιλά, λόγω της αγωνιστικής συντριβής που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού στην ουσία παραδέχθηκε δημοσία ότι οι «πράσινοι» δεν είναι σε θέση να καταθέσουν πλήρη φάκελο για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουν άδεια για το νέο πρωτάθλημα, αν και ο ίδιος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος πως ο σύλλογος τελικά θα καταφέρει να γλιτώσει τα χειρότερα.

Προφανώς, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ποντάρει πολλά στην παράταση που θέλει να πάρει άμεσα ο Παναθηναϊκός, έτσι ώστε να γεμίσει τον φάκελό του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις εξελίξεις που έρχονται και το μέλλον του συλλόγου.

Πάντως, η αισιοδοξία που έβγαλε ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ενδεχομένως να έχει βάση, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, από σήμερα κιόλας, θα αναλάβει δυναμικά δράση.

Όπως λέγεται, το αφεντικό του Παναθηναϊκού σκοπεύει να βάλει, για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν, το χέρι στην τσέπη, προκειμένου η ομάδα να πάρει την πολυπόθητη άδεια.

Ο στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να μην πέσει η ομάδα στα βράχια, διασφαλίζοντας την επόμενη μέρα, και γι’ αυτό υπάρχει η εκτίμηση ότι πολύ άμεσα θα τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις που «καίνε» τον σύλλογο.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για το Τριφύλλι και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά σχετικά με το «αύριο» της ομάδας. Αν όντως ο Γιάννης Αλαφούζος πληρώσει, ο σύλλογος θα σωθεί και θα μπορεί να προχωρήσει ανεπηρέαστος σε μια πιθανή νέα διοικητική κατάσταση. Αν όχι, τότε ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και οι συνέπειες θα οδυνηρές σε όλους τους τομείς. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags