Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος ο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό! Ποιος αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι
| 2018-04-03 20:46:00

Τέλος ο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό! Ποιος αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι

Sportdog Team
Τέλος ο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό! Ποιος αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι

Τρομερή ανατροπή με τον Καταλανό προπονητή.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος γνωστοποίησε με επίσημη δήλωσή του το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο πλευρών, παρότι το βράδυ της Δευτέρας από το Λιμάνι... έβγαινε πως ο Καταλανός θα ήταν στον πάγκο για τα τελευταία ματς της σεζόν.

Πρόκειται για μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό το sportdog.gr και σας εξηγήσει γιατί ο Γκαρσία δεν είχε πιθανότητες να συνεχίσει στο Λιμάνι.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, υπηρεσιακός ως το τέλος της σεζόν θα είναι και πάλι ο Χρήστος Κόντης με βοηθό τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η δήλωση του Ισπανού τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags