Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτούς «βλέπει» ο Μαρινάκης για τον πάγκο - Το No1, πότε «έρχεται», τι «σχέση» έχει με... ΠΑΟΚ!
| 2018-04-04 10:58:00

Αυτούς «βλέπει» ο Μαρινάκης για τον πάγκο - Το No1, πότε «έρχεται», τι «σχέση» έχει με... ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτούς «βλέπει» ο Μαρινάκης για τον πάγκο - Το No1, πότε «έρχεται», τι «σχέση» έχει με... ΠΑΟΚ!

Χαμός στο Λιμάνι για τον αντι-Γκαρσία, όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.

Έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή απομάκρυνση του Όσκαρ Γκαρσία από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με την… ονοματολογία να έχει πάρει φωτιά.

Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτή του Μιγκέλ Καρντόσο της Ρίο Άβε (5η στη βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος), ο οποίος στην πρώτη του χρονιά φέτος ως πρώτος προπονητής έχει εξαιρετική πορεία.

Ο 46χρονος τεχνικός λέγεται ότι βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, υπάρχει πρόθεση από τους Πειραιώτες να κάνουν στροφή στο «πορτογαλικό μοντέλο».

Εξάλλου, ο Μιγκέλ Καρντόσο δείχνει να ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό που ψάχνουν τώρα στον Ολυμπιακό, δηλαδή έναν προπονητή που να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να έχει την όρεξη να τους εξελίξει. 

Κάτι που, βεβαίως, δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος, όμως, σε αυτή τη φάση παραμένει το No1 φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όπως σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr.

Η περίπτωση του Μιγκέλ Καρντόσο μπορεί να απασχολήσει σοβαρά, προς το παρόν, όμως, υπάρχει μόνο ως σενάριο στο Λιμάνι, σε αντίθεση με τον Πέδρο Μαρτίνς, που η περίπτωσή του είναι πολύ πιο προχωρημένη, αφού, άλλωστε, είχαν γίνει επαφές μαζί του και το περασμένο καλοκαίρι.   

Πάντως, οι απόψεις διίστανται σχετικά με το πότε στον Πειραιά θα αποφασίσουν να προσλάβουν τον νέο προπονητή. Από τη μία λέγεται ότι μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, από την άλλη ακούγεται πως μπορεί το θέμα του προπονητή να τραβήξει και πιθανόν η οριστική απόφαση να παρθεί μετά το τέλος της σεζόν.

Όπως και να έχει, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Λιμάνι κάνουν ήδη τις επαφές τους και εκτός από την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς, είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επαφές με τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις προπονητών  από το εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων πιθανόν να μην έχουν διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο.

Πάντως, δεν ισχύει ότι η περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς απασχόλησε σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός όντως να υπήρχε σε μια μακροσκελή λίστα με προπονητές που εξέταζε ο Λούμπος Μίχελ, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν έγιναν προχωρημένες επαφές με τον 47χρονο τεχνικό. Εξάλλου, στην Τούμπα αποφάσισαν τελικά να πάρουν τον προπονητή που πρότεινε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς), απορρίπτοντας στην ουσία όλες τις επιλογές του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags