Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα από τις λίγες πάει να ρίξει ο Αλαφούζος; Κίνηση στα σκαριά που αλλάζει τα πάντα - Λέτε;
| 2018-04-04 11:50:00

Βόμβα από τις λίγες πάει να ρίξει ο Αλαφούζος; Κίνηση στα σκαριά που αλλάζει τα πάντα - Λέτε;

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα από τις λίγες πάει να ρίξει ο Αλαφούζος; Κίνηση στα σκαριά που αλλάζει τα πάντα - Λέτε;

Αν «παίζει» το σενάριο, τότε γίνεται ξανά μεγάλος παίκτης!

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της επικαιρότητας είναι η δυναμική επαναδραστηριοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου, όχι τόσο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς στην ουσία ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με τον σύλλογο και να ενισχύει οικονομικά την ΠΑΕ όποτε χρειάζεται, όσο στα κοινά της Super League.

Το γεγονός ότι το αφεντικό του Τριφυλλιού έδωσε το «παρών» στην πρόσφατη σύσκεψη των «άστεγων» ομάδων, προκειμένου ως επικεφαλής να βρει λύση και τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, μεταφράζεται από πολλούς ως μία κίνηση που δείχνει ότι σχεδιάζει το μέλλον του συλλόγου, ανεξάρτητα με το αν μπορεί να προχωρήσει επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου είχε διπλό σκοπό όπως αποδεικνύεται, καθώς με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να πάρει με το μέρος του αρκετούς συλλόγους της Super League, κάτι που τον βοηθάει να πετύχει στο επόμενο έκτακτο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού.

Ανεξάρτητα, όμως, από τα παραπάνω υπάρχει ένα ακόμα σενάριο που αναφέρει ότι οι δυναμικές κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζο δε θα σταματήσουν εδώ. Όπως προκύπτει από «φωτογραφικό» σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», είναι πιθανό ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ να ετοιμάζει ένα ακόμα μεγάλο «κόλπο» όσον αφορά τα τηλεοπτικά.

Όπως αφήνει να εννοηθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αν και εφόσον δε βρεθεί το ιδανικό τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις «άστεγες» ομάδες (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα και Πλατανιάς ), στις επαφές που γίνονται τόσο με τη Nova, όσο και με την EΡΤ, είναι πολύ πιθανό να πέσει πρόταση-ΒΟΜΒΑ στο τραπέζι για να αναλάβει αυτούς τους συλλόγους, μαζί με τον Παναθηναϊκό φυσικά, ο... ΣΚΑΪ!

Το συγκεκριμένο σενάριο, βέβαια, δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο υπάρχει σαν ενδεχόμενο, αν και εφόσον δεν βρεθεί λύση με δύο κανάλια που έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί εμμέσως η εφημερίδα. 

Όπως και να έχει, πάντως, όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιστέψει δυναμικά στο προσκήνιο και πως προτίθεται να… γυρίσει το χαρτί στον Παναθηναϊκό, ισχυροποιώντας ξανά την ομάδα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την επόμενη μέρα του συλλόγου.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags