Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξέλιξη - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό για το Athens Alive - Τεράστιο πρόβλημα, τι συνέβη!
| 2018-04-05 08:15:00

Εξέλιξη - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό για το Athens Alive - Τεράστιο πρόβλημα, τι συνέβη!

Sportdog Team
Εξέλιξη - ΣΟΚ για Παναθηναϊκό για το Athens Alive - Τεράστιο πρόβλημα, τι συνέβη!

Δημοσίευμα που βάζει... φωτιές στους "πράσινους" οπαδούς.

Ένα δημοσίευμα της "Live Sport" ήρθε για να προκαλέσει άγχος στους οπαδούς του Τριφυλλιού, αναφορικά με την επένδυση για το "Athens Alive".

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι κονσόρτιουμ που ενδιαφέρεται για την επένδυση στο ΟΑΚΑ δείχνει αρνητικό στην κυβερνητική πρόταση για το "Athens Alive", κάτι που πάει πίσω όλη την διαδικασία.

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα εργασίας που είχε συστήσει η κοινοπραξία μελέτησε την πρόταση της κυβέρνησης για την προσαρμογή του πρότζεκτ στην υφιστάμενη νομοθεσία και κατέληξε ότι δεν συμφέρει την επένδυσή της.

Το συμπέρασμα ήταν πως τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά και δεν αξίζουν το ρίσκο, κάτι που σημαίνει πως η κοινοπραξία που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για να καταφέρει να κάνει πράξη τα σχέδιά της χρειάζεται νομοθετικές παρεμβάσεις τις οποίες έχει υποδείξει, όπως ο διπλασιασμός του συντελεστή δόμησης από το 0,4 στο 0,8 ή ο αποχαρακτηρισμός εκτάσεων από "κοινωφελείς", ώστε να επιτραπεί η οικοδομική δραστηριότητα. 

Πάντως, χθες η κοινοπραξία είχε συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο, που δεν ήταν αρνητικό για αλλαγές στην νομοθεσία, ωστόσο προειδοποίησε ότι κάθε νομοθετική παρέμβαση υπόκειται στον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας, κάτι που ενδέχεται να κρατήσει για χρόνια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags