Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό ξέσπασμα στο Κορωπί από τους παίκτες, παραλίγο «κόλαση» - Ο «στόχος» Κωνσταντίνου
| 2018-04-05 13:15:00

Τρομερό ξέσπασμα στο Κορωπί από τους παίκτες, παραλίγο «κόλαση» - Ο «στόχος» Κωνσταντίνου

του Νίκου Στεργίου
Τρομερό ξέσπασμα στο Κορωπί από τους παίκτες, παραλίγο «κόλαση» - Ο «στόχος» Κωνσταντίνου

Όλα όσα δε γράφτηκαν για το τι έγινε στο προπονητικό.

Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στον Παναθηναϊκό, μετά τη χθεσινή «εξέγερση» των παικτών, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση αποπληρωμή τους, διαφορετικά θα κάνουν αποχή από τις προπονήσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικοί ποδοσφαιριστές «ξέφυγαν» στα αποδυτήρια και δε συγκράτησαν τα νεύρα τους.
 
Η «πράσινη» ΠΑΕ απάντησε ότι θα φανεί συνεπής και πως θα τηρήσει τις πρόσφατες υποσχέσεις της προς τους ποδοσφαιριστές (αποκαλύπτοντας ότι ήδη πληρώθηκαν οι ξένοι της ομάδας), ωστόσο οι «πράσινοι» δείχνουν να μην πείθονται και παρουσιάζονται έτοιμοι για όλα.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι χθες στο Κορωπί δεν έγινε κανονική προπονητή, καθώς επικρατούσε μεγάλος εκνευρισμός μεταξύ των παικτών, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι οι αντιδράσεις θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, αν και εφόσον τελικά δεν ολοκληρωθούν οι πληρωμές.

Το θέμα που προέκυψε χθες δε θεωρείται, δηλαδή, σε καμία περίπτωση «λήξαν», όπως γράφτηκε, απεναντίας τα αποδυτήρια της ομάδας μοιάζουν καζάνι που βράζει και που θα εκραγεί σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν τηρήσει όσα έχει τάξει.
 

Μάλιστα, λέγεται ότι στο ενδεχόμενο που η διοίκηση δεν προχωρήσει σε πληρωμές, τότε θα ξεσπάσει «τσουνάμι» στο Κορωπί, που δεν θα έχει να κάνει μόνο με την αποχή από τις προπονήσεις, καθώς πολλοί παίκτες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τη λύση της προσφυγής.
 
Την ίδια στιγμή που ο Βασίλης Κωνσταντίνου προσπαθεί να συλλέξει τις υπογραφές που χρειάζονται από τους παίκτες για να πάρει εξασφαλίσει την αδειοδότηση η ομάδα. Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, κάτω υπό αυτές τις συνθήκες, αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, πολύ δύσκολα οι «πράσινοι» θα υπογράψουν τους διακανονισμούς, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του συλλόγου. Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως έστω και την τελευταία στιγμή η διοίκηση κρατάει τις υποσχέσεις της, ώστε να μην καταρρεύσει ολοκληρωτικά ο σύλλογος.
 
«Τελειωμένος» ο Ουζουνίδης
 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα δεν είναι θετικά ούτε και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει απόφαση να μη συνεχίσει στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, κάτι που, βεβαίως, σας έχουμε αναφέρει πολλάκις κατά το παρελθόν.
 
Αν και εφόσον, δηλαδή, δεν προκύψει κάποια αλλαγή στη διοικητική κατάσταση, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χαιρετήσει το καλοκαίρι, ενώ, όπως αποκαλύπτεται σημερινό δημοσίευμα του Κώστα Γκόντζου στη «Γάτα», οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς να υπολογίζουν στον Εβρίτη προπονητή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags