Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωση υπέρ Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη – «Πολεμούν τον Ολυμπιακό με 7 σερί τίτλους»
| 2018-04-07 15:38:00

Ανακοίνωση υπέρ Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη – «Πολεμούν τον Ολυμπιακό με 7 σερί τίτλους»

Sportdog Team
Ανακοίνωση υπέρ Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη – «Πολεμούν τον Ολυμπιακό με 7 σερί τίτλους»

Στήριξη στον ηγέτη του Ολυμπιακού στη συμπρωτεύουσα.

Η Σχολή του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη με ανακοίνωσή της τάχθηκε υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη εξηγώντας το γιατί δέχεται πόλεμο σε όλα τα επίπεδα το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Σχολής Θεσσαλονίκης: Τόσα χρόνια δεν έχουμε γράψει κουβέντα. Μας έχουν εκβιάσει, μας έχουν απειλήσει πως θα μας κάψουν, μας έχουν μηδενίσει, μας έχουν εκφοβίσει, μας έχουν αποβάλλει. Ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιους κάτι ακατανόητο. Για εμάς αυτονόητο. Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος δεν θα μπορούσε να μην έχει σημαία στην καρδιά της Μακεδονίας. Όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε για τον Ολυμπιακό μας. Για τα παιδιά μας. Στη Σχολή μας δεν φοιτούν μόνο Ολυμπιακοί. Εμείς δεν κάνουμε το λάθος να ξεχωρίσουμε τα παιδιά ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Όλα τα παιδιά έχουν όνειρα και ο Ολυμπιακός μπορεί να τους τα κάνει πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα μας. Μας στηρίζει, αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και νιώθουμε την αγάπη του. Τον «πόλεμο» που δέχεται η Σχολή μας, ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, τον βιώνει σε μεγαλύτερο βαθμό και ο «πατέρας» μας, ο Ολυμπιακός Πειραιά. Ότι δεν μπορείς να φτάσεις, το πολεμάς.

Πολεμούν τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει 7 σερί πρωταθλήματα, γιατί έχει τον Ολυμπιακό στο top-25 της Ευρώπης, γιατί έχει Ακαδημία με 11 πρωταθλήματα τα τελευταία 7 χρόνια, γιατί έχει δίκτυο 45 Σχολών σ’ Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία. Είναι αρκετά όλα αυτά; Εμείς ξέρουμε καλά επίσης για το κοινωνικό έργο του Προέδρου μας, εδώ στην πόλη μας. Ξέρουμε αλλά όπως και εκείνος έτσι και εμείς δεν το δημοσιοποιούμε. Εμείς ως περήφανοι Έλληνες, Μακεδόνες και Ολυμπιακοί στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα: «Το δύσκολο δεν είναι να ανεβαίνεις, αλλά ανεβαίνοντας να παραμένεις ο ίδιος». Εμείς αυτό το έχουμε καταφέρει και δεν θ΄ αφήσουμε κανέναν να μας το αμφισβητήσει, να μας το αλλάξει.

ΥΓ: Στον ουρανό δεν υπάρχουν δυο ήλιοι ούτε στη γη δυο κυρίαρχοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags