Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον αέρα το «μπαμ» του ΠΑΟΚ από Ελλάδα - Σπάει τη συμφωνία και τον κάνει... δώρο στον Ολυμπιακό;
| 2018-04-08 13:00:00

Στον αέρα το «μπαμ» του ΠΑΟΚ από Ελλάδα - Σπάει τη συμφωνία και τον κάνει... δώρο στον Ολυμπιακό;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στον αέρα το «μπαμ» του ΠΑΟΚ από Ελλάδα - Σπάει τη συμφωνία και τον κάνει... δώρο στον Ολυμπιακό;

Έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη αλλά το... σκέφτονται.

Ο Λέο Μάτος απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τη σταθερά καλή του παρουσία στις δύο σεζόν που βρίσκεται στον Δικέφαλο. Ωστόσο, δεν υπήρξε αξιόπιστη λύση για back-up του Βραζιλιάνου τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ όταν απουσίαζε ο Μάτος.

Γι' αυτόν τον λόγο στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα βρίσκοντας τον κατάλληλο παίκτη για να πλαισιώσει τον Βραζιλιάνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Συνεπώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Δικέφαλος να κινηθεί για μεταγραφή δεξιού μπακ και σε πρώτο πλάνο φέρεται να βρίσκεται ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρομήτου.   

Η επαφές των δύο ομάδων για τον 25χρονο άσο είναι υπαρκτές από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος στην Τούμπα τον περασμένο Νοέμβριο, υπήρξε συμφωνία «κυρίων» μεταξύ των πλευρών, με τους Θεσσαλονικείς ουσιαστικά να εξασφαλίζουν -άτυπα- τον πρώτο λόγο για τον Κιβρακίδη, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί επίσης για Ολυμπιακό (πιο πρόσφατα), ΑΕΚ και πιο παλιά για Παναθηναϊκό.

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η περίπτωση του Έλληνα μπακ εξετάστηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε. Έκτοτε, δεν έχει σημειωθεί κάποια άλλη εξέλιξη στην υπόθεση, όμως ο Δικέφαλος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο.

Το… μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των Θεσσαλονικιών ενόψει καλοκαιριού, καθώς αν το αποφασίσουν, ο δρόμος είναι ανοικτός για να κάνουν δικό τους τον Κιβρακίδη. Εάν όμως καταλήξουν σε άλλη λύση, φαντάζει πολύ πιθανό ο Έλληνας άσος να καταλήξει σε κάποιον άλλον από τους "μεγάλους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags