Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπελάδες» για τον Παναθηναϊκό! Τι ανακοίνωσαν οι παίκτες στην διοίκηση, τι ετοιμάζονται να κάνουν
| 2018-04-09 18:30:00

«Μπελάδες» για τον Παναθηναϊκό! Τι ανακοίνωσαν οι παίκτες στην διοίκηση, τι ετοιμάζονται να κάνουν

Sportdog Team
«Μπελάδες» για τον Παναθηναϊκό! Τι ανακοίνωσαν οι παίκτες στην διοίκηση, τι ετοιμάζονται να κάνουν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, επιβεβαίωση sportdog.gr.

Για προειδοποιητική αποχή από μία ή δύο προπονήσεις ετοιμάζονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr, δεν δέχονται να πληρώνονται οι Έλληνες και ξένοι με διαφορετικό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές απορρίπτουν τον διαχωρισμό Έλληνες ή ξένοι και ζητούν να πληρωθούν όλοι, χωρίς εξαιρέσεις.

Αυτό μετέφεραν οι αρχηγοί στον Βασίλη Κωνσταντίνου, για την καταβολή του 30% της δόσης Δεκεμβρίου, οι παίκτες επιμένουν ότι δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις της διοίκησης για συνέπεια και θέλουν να πληρωθούν άμεσα.

«Είμαστε όλοι μία ομάδα, όχι δύο διαφορετικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Ή θα πληρωθούν όλοι τα χρήματα που μας έχετε υποσχεθεί, ή δεν θα κατέβουμε για προπόνηση μέχρι να πληρωθούν όλοι…», ανέφεραν στον πρόεδρο της ΠΑΕ μεταξύ άλλων.

Με βάση πάντως τις δεσμεύσεις της διοίκησης, οι Έλληνες θα πάρουν το ποσό την Τετάρτη του Πάσχα, ενώ οι ξένοι το αντίστοιχο μέχρι τις 18 Απριλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags